Senior accountant


Firma
Finivo

Omschrijving firma
Je kan op ons rekenen! Dat is het motto van de FINIVO medewerkers die daarnaast eigenlijk zo goed als jouw tweede familie zullen worden. Allemaal even gedreven met minstens even gedreven ideeën! Onze sky reikt zeer hoog en biedt je tal van mogelijkheden. Onze FINIVO familie is trouwens gegroeid dankzij onze Academy. Sfeertje ontdekken? Bekijk dan zeker de video op onze website waarin onze knappe accountant Sara enthousiast (en eerlijk) over werken bij FINIVO vertelt.

Omschrijving job
Hoe jouw toekomstige werkweek er uit zal zien als SENIOR ACCOUNTANT bij FINIVO ? Wel, dat is moeilijk te zeggen! Elke dag zal er namelijk anders uitzien, afhankelijk van de periode van het jaar, de dossiers in je portefeuille, de wensen en vragen van je klant … Als SENIOR ACCOUNTANT ben je de betrouwbare, financiële rechterhand van onze klanten.

Je zoekt naar oplossingen voor hun financiële vraagstukken en geeft hen antwoorden nog voor zij de vraag hebben gesteld Je zorgt mee voor de uitbouw van ons klantenbestand
Je bent de FINIVO mentor voor onze FINIVO juniors en staat hen bij met jouw expertise
Je werkt zelfstandig, bent verantwoordelijk voor je eigen planning en respecteert deadlines Je voert periodieke- en eindejaarscontroles uit
Je stelt alle vereiste fiscale aangiftes, de wettelijke jaarraporten en management rapporten op en bespreekt deze met je klanten.


Profiel
Je hebt een Bachelor diploma Accountancy-Fiscaliteit of een Master opleiding in een bedrijfseconomische richting.
Je hebt reeds een eerste relevante werkervaring in een boekhoudkantoor.
Je enthousiasme, stressbestendigheid en nauwkeurigheid zijn je troeven.
Je bent een echte teamplayer.


Softwarekennis
BOB50 , Silverfin, ...

Talenkennis
Nederlands

Regime
bespreekbaar (voltijds-deeltijds)

Type
bespreekbaar (loondienst-zelfstandige)

Provincie
Vlaams-Brabant

Gemeente
Kortenberg

Contactpersoon
Leslie

Tel
027595701

E-mail
leslie@finivo.be

Website
www.finivo.be

Bestand
Vacature.pdf