Senior Consultant vennootschapsrecht - Hoogstraten


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
SBB Accountants & Adviseurs is het grootste Vlaams accountants- en adviesbureau met maar liefst 30 kantoren en meer dan 550 medewerkers. Vandaag begeleiden wij ruim 23.000 ondernemers, vrije beroepen en VZW’s, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben ambitie en werken voortdurend verder aan onze volgehouden groei.

Omschrijving job
Om ons team van experts in Hoogstraten te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste senior dossierbeheerder / accountant.

Jouw uitdaging

Als dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor jouw portefeuille klantendossiers waarin je zelf een aantal opdrachten uitvoert, maar zoveel opdrachten als mogelijk delegeert aan kantoormedewerkers. Je wordt één van de gezichten van SBB die de doelgroep proactief benadert en deskundig begeleidt. De klant rekent op je als vertrouwensfiguur die meedenkt en zijn cijfers laat spreken. Kortom, als professional koppel je boekhoudkundige en fiscale knowhow aan een zekere flair en durf je beide troeven uit te spelen. Hiernaast denk je mee over de organisatie en de verdere uitbouw van het kantoor.


Profiel
Jouw profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of je hebt een masterdiploma in een economische richting.
Je hebt een stevige ervaring in een accountantskantoor.
Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden.
Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld.
Je bent een echte teamplayer.

Ons aanbod

SBB biedt je een interessante job met een bediendecontract van onbepaalde duur waarbij je de kans krijgt om je professioneel te ontwikkelen in een dynamische organisatie. Maar meer nog dan dit krijg je een aantrekkelijk salaris met een uitgebreid pakket extralegale voordelen en een ruim aanbod aan opleidingen.
Voor accountants met een eigen klantenportefeuille kan uiteraard een oplossing geboden worden.


Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Hoogstraten

Contactpersoon
Elke Bos

Tel
016/246464

E-mail
hr@sbb.be

Website
https://www.werkenbijsbb.be/nl/vacatures/senior-dossierbeheerder-accountant-hoogstraten-140055