Dossierbeheerder / accountant - Zwevegem


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
Word je lid van de SBB-familie, dan kom je terecht in een warm team en een moderne werkomgeving. Met 27 kantoren, meer dan 500 medewerkers en ruim 22.000 klanten is SBB Accountants & Adviseurs het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen.

Omschrijving job
Om ons team van experts in Zwevegem te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste dossierbeheerder / accountant.

Jouw uitdaging

Als dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor jouw portefeuille klantendossiers waarin je zelf een aantal opdrachten uitvoert, maar zoveel opdrachten als mogelijk delegeert aan kantoormedewerkers. Je wordt één van de gezichten van SBB die de doelgroep proactief benadert en deskundig begeleidt. De klant rekent op je als vertrouwensfiguur die meedenkt en zijn cijfers laat spreken. Kortom, als professional koppel je boekhoudkundige en fiscale knowhow aan een zekere flair en durf je beide troeven uit te spelen. Hiernaast denk je mee over de organisatie en de verdere uitbouw van het kantoor.


Profiel
Je bent in het bezit van een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of je hebt een masterdiploma in een economische richting.
Je hebt zo'n 6 jaar ervaring in een accountantskantoor.
Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden.
Je bent commercieel ingesteld en houdt ervan om klanten verder te helpen.
Je bent een echte teamplayer.


Talenkennis
Nederlands

Provincie
West-Vlaanderen

Gemeente
Zwevegem

Contactpersoon
Elke Verbruggen

Tel
016/24 64 94

E-mail
hr@sbb.be

Website
https://www.werkenbijsbb.be/nl/vacatures/dossierbeheerder-accountant-zwevegem-191550