Boekhouder - Accountant - Dossierbeheerder


Firma
Groep Anthonissen

Omschrijving firma
Work-life balance!

Door de digitalisering is thuiswerk en flexibel werken mogelijk.

Ons kantoor te Stabroek ligt op een boogscheut van de afrit A12.

Tijd is geld en dichtbij huis werken zorgt voor meer vrije tijd.

 

Opleiding en coaching in groeitraject!

Jaarlijks organiseren we intern verschillende professionele opleidingen die zorgen dat jouw kennis kan uitgebreid worden of up to date kan blijven.

Ook persoonlijke ontwikkeling komt hier aan bod.

Wil je je BIBF/IAB titel behalen? Wij zorgen voor een interne stagebegeleider en de nodige ondersteuning in dit traject.

Wil je misschien zelfs op een dag vennoot worden?  Wij bieden onze medewerkers deze mogelijkheid en binnen een reëele termijn. Bij onze groep hebben we op vandaag 26 vennoten op 130 medewerkers.

Ontplooiing van onze medewerkers staat centraal in alles wat we doen.
Innovatieve groep!

Groep Anthonissen is een totaaladviseur die KMO’s helpt van dichtbij om hun onderneming te ontplooien. Meer dan 3000 klanten doen op vandaag al een beroep op onze uitzonderlijke dienstverlening wanneer ze belangrijke beslissingen nemen op vlak van boekhouding, personeelszaken, juridisch vlak, IT-services, enz.
Flexibel loonpakket!

Een mooi loonpakket op maat waar een bedrijfswagen of bedrijfsfiets een onderdeel van kan zijn indien gewenst
Een toffe groep waar aandacht heerst voor onze medewerkers!

Door onze groepsstructuur hebben wij een professionele werkomgeving waar een familiale, open cultuur heerst.

Onze medewerkers zijn de kracht van onze groep en we zorgen dat zij gewaardeerd worden.


Omschrijving job
Heb jij meer dan 3 jaar ervaring als boekhouder in een boekhoudkantoor?

Zoek je een werkomgeving waarin jij als boekhouder gewaardeerd wordt voor wie je bent en het werk dat je levert? Welkom!

Groep Anthonissen staat garant voor:
>flexibel werken (digitalisering & thuiswerk)
>opleiding & coaching
>flexibel loonpakket
>groeimogelijkheden
>familiale, open cultuur

Groep Anthonissen is een totaaladviseur (met boekhouder als drijvende kracht) die KMO’s helpt van dichtbij om hun onderneming te ontplooien. Meer dan 3000 klanten doen op vandaag al een beroep op onze uitzonderlijke dienstverlening wanneer ze belangrijke beslissingen nemen op vlak van boekhouding, personeelszaken, juridisch vlak, IT-services, enz.

Hoe ziet jouw dag eruit?

• Je beheert als boekhouder de volledige boekhoudkundige en fiscale afwerking van een gevarieerde portefeuille KMO-klantendossiers en werkt hiervoor nauw samen met jouw collega – boekhouder.
• Je geeft 1ste lijnadvies aan KMO-klanten via mail, telefoon en face to face.
• Je bouwt lange termijn relaties op met je klanten o.a. door hen regelmatig te bezoeken (eventueel samen met een collega-adviseur).
• Je maakt deel uit van een team gedreven boekhouders en adviseurs. Samen zoeken en vinden jullie (pro)actief de beste oplossingen voor onze klanten.
• Je verwerkt dossiers van A-Z en stemt hierover regelmatig af met jouw collega’s (accountancy medewerkers en – adviseurs).


Profiel
Wat voor iemand zou goed passen in deze rol?

• Je hebt een BA of MA accountancy/fiscaliteit en hebt enkele jaren werkervaring als boekhouder opgebouwd in een boekhoud-/ of accountancy kantoor.
• Jouw leergierigheid, teamspirit en zin voor initiatief binnen drijven je ertoe continu op zoek te gaan naar verbetering en groei, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.
• Basiskennis van personen- en vennootschapsbelasting is een pluspunt.

Wat mag je van ons verwachten?

• Je komt terecht in een dynamische, gedigitaliseerde werkomgeving waarin je een gevarieerde job kan uitoefenen.
• Je werkt 38u/week, met flexibele start- en eind-uren. Ook je middagpauze kan je flexibel inplannen. 4/5e tewerkstelling bespreekbaar.
• Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met o.a. maaltijdcheques, groeps- & hospitalisatieverzekering, gsm abonnement en opleidingen. Ook bedrijfsfiets- of wagen is bespreekbaar.
• Je hebt als boekhouder het voorrecht jouw klanten van totaaladvies te kunnen voorzien, dankzij het partnership tussen onze boekhoudkantoren en KMO-team (ondersteunende specialistenteams).
• Wij bieden je de ondersteuning die nodig is om door te groeien en jezelf te blijven ontplooien binnen & buiten jouw rol als boekhouder. Is het jouw ultieme doel om uiteindelijk zelf vennoot te worden van onze organisatie? Welkom! We begeleiden jou met veel plezier! Bij onze groep hebben we op vandaag 26 vennoten op 130 medewerkers.


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Stabroek

Contactpersoon
Kelly Van Hove

Tel
035500015

E-mail
kvanhove@anthonissen.com

Website
https://gajobs.be/