Senior Consultant vennootschapsrecht - Antwerpen


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
Word je lid van de SBB-familie, dan kom je terecht in een warm team en een moderne werkomgeving. Met 27 kantoren, meer dan 500 medewerkers en ruim 22.000 klanten is SBB Accountants & Adviseurs het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen. Dagelijks helpen we kmo’s, zelfstandigen, vrije beroepen, vzw’s en starters om slimmer te ondernemen. En wat mag je als lid van ons team verwachten? Een veelzijdige baan in een gedreven en energieke sfeer, waarin collega’s steeds het beste van zichzelf geven.

Omschrijving job
Binnen onze organisatie word je dé vennootschapsrechtelijke specialist bij uitstek inzake juridische materies op sleutelmomenten in het leven van bedrijven en bedrijfsleiders.
Klanten bied je gestructureerde, praktische en proactieve antwoorden op al hun vragen in het kader van M&A-transacties en raad je de gepaste juridische structuur aan (van oprichting tot vereffening).
Ook voor je collega’s in de regionale kantoren ben jij het eerste betrouwbare aanspreekpunt voor vennootschapsrechtelijke en aanverwante materie.
Bovendien ondersteun je hen bij de concrete implementatie en toepassing van je advies en gaat hiervoor regelmatig ter plaatse in de kantoren van je regio.
Je geeft frequent interne en externe opleidingen over je vakgebied.


Profiel
Je bezit een master in de rechten, bij voorkeur aangevuld met een specialisatie in vennootschapsrecht.
Minstens 8 tot 10 jaar relevante ervaring is belangrijk en balie-ervaring is een troef.
Structuren op vlak van onroerend goed (o.a. vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, onroerende leasing) hebben geen geheimen voor jou, net zoals alle aspecten die komen kijken bij een reorganisatie (fusie, splitsing, inbreng, enz.).
Als resultaatgerichte teamspeler houd je van multidisciplinaire samenwerking en kennisdeling met fiscale en bedrijfseconomische adviseurs en successieplanners.
Complexe zaken weet je duidelijk te verhelderen, zowel voor collega’s als klanten.
Je bent een leergierige initiatiefnemer die permanente scholing evident vindt.


Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
LEUVEN

Contactpersoon
Elke Verbruggen

Tel
016/24 64 94

E-mail
hr@sbb.be

Website
https://www.werkenbijsbb.be/nl/vacatures/senior-consultant-vennootschapsrecht-antwerpen-159931