Dossierbeheerder / accountant - Brecht


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
Word je lid van de SBB-familie, dan kom je terecht in een warm team en een moderne werkomgeving. Met 30 kantoren, zo’n 500 medewerkers en ruim 22.000 klanten is SBB Accountants & Adviseurs het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen. Dagelijks helpen we kmo’s, zelfstandigen, vrije beroepen, vzw’s en starters om slimmer te ondernemen. En wat mag je als lid van ons team verwachten? Een veelzijdige baan in een gedreven en energieke sfeer, waarin alle collega’s steeds het beste van zichzelf geven. Geen dag is hetzelfde bij SBB, daar kan je op rekenen.

Omschrijving job
- Cijfers zijn jouw ding en klantendossiers jouw speelveld. In de technische voorbereiding en afwerking ervan leef jij je uit.
- Je maakt jaarrekeningen op, bereidt fiscale aangiften voor (btw, PB en VenB) en maakt prognoses van voorafbetalingen.
- De boekhouding beheren en administratieve dossiers op punt stellen: het behoort allemaal tot jouw veelzijdige takenpakket.
- Je ondersteunt je senior collega's, die de klanten volledig begeleiden en bijstand verlenen bij de verdediging van dossiers tegenover de fiscale administratie.
- Als de accountant afwezig is, vang jij de klanten op. Je luistert naar hun vragen, geeft verduidelijking en rapporteert achteraf aan je senior collega.
- Op termijn groei je door naar een functie als senior accountant, waarbij je verantwoordelijk wordt voor je eigen dossiers.


Profiel
- Je hebt een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of een master in een economische richting.
- Een 5-tal jaar ervaring in een accountantskantoor is zeker een troef.
- Je bent een leergierige en actieve teamplayer, bereid om vakkennis op te bouwen en up-to-date te houden. Je kan zowel goed zelfstandig als in team werken.
- Je bent communicatief ingesteld en helpt klanten graag verder.
- Je hebt een klantgerichte mentaliteit en een commerciële flair.
- Je hebt affiniteit met of interesse in de land- en tuinbouwsector.


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Brecht

Contactpersoon
Elke Bos

Tel
016 24 64 64

E-mail
hr@sbb.be

Website
www.werkenbijsbb.be