Kantoordirecteur-Sint-Katelijne-Waver


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma

SBB Accountants & Adviseurs is het grootste Vlaams accountants- en adviesbureau met maar liefst 30 kantoren en meer dan 500 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 22.000 ondernemers, vrije beroepen en VZW’s, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben ambitie en werken voortdurend verder aan onze volgehouden groei.


Omschrijving job
Als kantoordirecteur zet je SBB en specifiek het kantoor Sint-Katelijne-Waver met klanten in heel regio Antwerpen mee op de kaart. Dit vergt een commerciële reflex, een verzorgde externe communicatie en een actieve netwerking in de regio. Je wordt de coach van het huidig team en leidt de operationele werking van het kantoor in goede banen. Oog voor kwaliteit van dienstverlening en een evenwichtige kosten-baten balans zijn hierbij de bakens.

Verder beheer je een beperkte portefeuille eigen klantendossiers waarin je zelf een aantal opdrachten uitvoert, maar zoveel opdrachten als mogelijk delegeert aan kantoormedewerkers. Je wordt één van de gezichten van SBB die de doelgroep proactief benadert en deskundig begeleidt. De klant rekent op je als vertrouwensfiguur die meedenkt en zijn cijfers laat spreken. Kortom, als professional koppel je boekhoudkundige en fiscale knowhow aan een zekere flair en durf je beide troeven uit te spelen.

De kantoordirecteur Sint-Katelijne-Waver rapporteert aan de regiodirecteur Antwerpen. De kantoordirecteur participeert aan de kringvergaderingen van de regio en de nationale.


Profiel
Bachelor of master diploma in een economische richting.
Je hebt een goed zicht op de (kantoor-)werking van SBB, helikoptervisie over de SBB-dienstverlening.
Stevige ervaring in een business-to-business omgeving.
Leiding geven, coachen en werken in teamverband zijn jouw passie.
Uitstekende communicatieve vaardigheden en commerciële reflexen.
Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden en continu bij te leren.
Je hebt een ondernemersmentaliteit.


Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Sint-Katelijne-Waver

Contactpersoon
Elke Verbruggen

Tel
016/24 64 94

E-mail
hr@sbb.be