Kantoordirecteur - Tielt


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
Word je lid van de SBB-familie, dan kom je terecht in een warm team en een moderne werkomgeving. Met 30 kantoren, zo’n 500 medewerkers en ruim 22.000 klanten is SBB Accountants & Adviseurs het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen. Dagelijks helpen we kmo’s, zelfstandigen, vrije beroepen, vzw’s en starters om slimmer te ondernemen. En wat mag je als lid van ons team verwachten? Een veelzijdige baan in een gedreven en energieke sfeer, waarin collega’s steeds het beste van zichzelf geven. Geen dag is hetzelfde bij SBB, daar kan je op rekenen.

Omschrijving job
Voor ons kantoor te Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste kantoordirecteur.

Jouw uitdaging
Als kantoordirecteur zet je SBB en specifiek het kantoor te Tielt meer op kaart. Dit vergt een commerciële reflex, een verzorgde externe communicatie en een actieve netwerking in de regio. Je wordt de coach van het huidig team en leidt de operationele werking van het kantoor in goede banen. Oog voor kwaliteit van dienstverlening en een evenwichtige kosten-batenbalans zijn hierbij de bakens.

Verder beheer je een portefeuille klantendossiers waarin je zelf een aantal opdrachten uitvoert, maar zoveel opdrachten als mogelijk delegeert aan kantoormedewerkers. Je wordt één van de gezichten van SBB die de doelgroep proactief benadert en deskundig begeleidt. De klant rekent op je als vertrouwensfiguur die meedenkt en zijn cijfers laat spreken. Kortom, als professional koppel je boekhoudkundige en fiscale knowhow aan een zekere flair en durf je beide troeven uit te spelen.


Profiel
- Bachelor of master in economische richting (bij voorkeur in accountancy-fiscaliteit).
- Stevige ervaring in een business-to-business omgeving.
- Leiding geven, organisatietalent en werken in teamverband zijn jouw sterke punten.
- Uitstekende communicatieve vaardigheden.
- Je hebt reeds een 10-tal jaren ervaring in een accountantskantoor.
- Je vindt permanente scholing evident.
- Je bent klantvriendelijk ingesteld.


Regime
bespreekbaar (voltijds-deeltijds)

Type
loondienst

Provincie
West-Vlaanderen

Gemeente
Tielt

Contactpersoon
Elke Verbruggen

Tel
016 24 64 94

E-mail
hr@sbb.be

Website
www.werkenbijsbb.be