Dossierbeheerder / accountant - Zwevegem


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
Word je lid van de SBB-familie, dan kom je terecht in een warm team en een moderne werkomgeving. Met 30 kantoren, zo’n 500 medewerkers en ruim 22.000 klanten is SBB Accountants & Adviseurs het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen. Dagelijks helpen we kmo’s, zelfstandigen, vrije beroepen, vzw’s en starters om slimmer te ondernemen. En wat mag je als lid van ons team verwachten? Een veelzijdige baan in een gedreven en energieke sfeer, waarin collega’s steeds het beste van zichzelf geven. Geen dag is hetzelfde bij SBB, daar kan je op rekenen.

Omschrijving job
Om ons team van experts in Zwevegem te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een dossierbeheerder / accountant.

Jouw uitdaging
Als dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor jouw portefeuille klantendossiers waarin je zelf een aantal opdrachten uitvoert, maar zoveel opdrachten als mogelijk delegeert aan kantoormedewerkers. Je wordt één van de gezichten van SBB die de doelgroep proactief benadert en deskundig begeleidt. De klant rekent op je als vertrouwensfiguur die meedenkt en zijn cijfers laat spreken. Kortom, als professional koppel je boekhoudkundige en fiscale knowhow aan een zekere flair en durf je beide troeven uit te spelen. Hiernaast denk je mee over de organisatie en de verdere uitbouw van het kantoor.


Profiel
- Je bent in het bezit van een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of je hebt een masterdiploma in een economische richting.
- Je hebt minstens 6 jaar ervaring in een accountantskantoor.
- Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden.
- Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld.
- Je bent een echte teamplayer.


Regime
bespreekbaar (voltijds-deeltijds)

Type
loondienst

Provincie
West-Vlaanderen

Gemeente
Zwevegem

Contactpersoon
Elke Bos

Tel
016 24 64 64

E-mail
hr@sbb.be

Website
www.werkenbijsbb.be