Senior dossierbeheerder / accountant - Loppem


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
Word je lid van de SBB-familie, dan kom je terecht in een warm team en een moderne werkomgeving. Met 30 kantoren, zo’n 500 medewerkers en ruim 22.000 klanten is SBB Accountants & Adviseurs het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen. Dagelijks helpen we kmo’s, zelfstandigen, vrije beroepen, vzw’s en starters om slimmer te ondernemen. En wat mag je als lid van ons team verwachten? Een veelzijdige baan in een gedreven en energieke sfeer, waarin collega’s steeds het beste van zichzelf geven. Geen dag is hetzelfde bij SBB, daar kan je op rekenen.

Omschrijving job
- Je bent niet alleen expert in accountancy en fiscaliteit, maar ook in relatiebeheer. Netwerken zit je in het bloed. Je staat dan ook in voor een uitgebreide portefeuille van klantendossiers.
- Als vertrouwenspartner denk je proactief mee met de klant en vorm je een onderbouwde visie over de beste strategie voor zijn zaak. Jouw knowhow is hierbij écht van tel.
- Een aantal opdrachten voer je zelf uit, maar verder delegeer je zoveel mogelijk aan je collega’s op kantoor. Je begeleidt hen bij de uitvoering van hun taken.
- Als rechterhand van de kantoordirecteur draag je bij aan de strategische groei van het kantoor.


Profiel
- Je hebt een bachelor in accountancy-fiscaliteit of een master in een economische richting.
- Een 8-tal jaar ervaring in een accountantskantoor is zeker een troef, net zoals kennis van de kmo-sector. Wij rekenen op jouw expertise.
- Als klantvriendelijke professional koppel je boekhoudkundige en fiscale knowhow aan een zekere commerciële flair.
- Je bent een leergierige teamplayer en wil je kennis altijd up-to-date houden.
- Beschik je over een eigen klantenportefeuille? Dan zoeken we samen een geschikte oplossing.


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
West-Vlaanderen

Gemeente
Loppem

Contactpersoon
Elke Verbruggen

Tel
016 24 64 94

E-mail
hr@sbb.be

Website
www.werkenbijsbb.be