Senior Fiscaal Adviseur


Firma
SBB

Omschrijving firma
Word je lid van de SBB-familie, dan kom je terecht in een warm team en een moderne werkomgeving. Met 30 kantoren, zo’n 500 medewerkers en ruim 22.000 klanten is SBB Accountants & Adviseurs het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen. Dagelijks helpen we kmo’s, zelfstandigen, vrije beroepen, vzw’s en starters om slimmer te ondernemen. En wat mag je als lid van ons team verwachten? Een veelzijdige baan in een gedreven en energieke sfeer, waarin collega’s steeds het beste van zichzelf geven. Geen dag is hetzelfde bij SBB, daar kan je op rekenen.

Omschrijving job
Om ons team van experts in regio Vlaams-Brabant te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een echte senior tax-consultant. Op basis van jouw woonplaats bekijken we samen met jou welke werkplek voor jou het beste past.

Jouw uitdaging

Binnen onze organisatie word je dé specialist bij uitstek inzake directe belastingen, met focus op vennootschapsbelasting en personenbelasting.
Klanten bied je gestructureerde en praktische antwoorden op al hun vragen en daarbij sla je vlot de brug naar andere vakgebieden (fiscaal, juridisch of btw-gerelateerd).
Je analyseert de mogelijkheden om de fiscale en/of economische situatie van de klant te optimaliseren en ondersteunt je collega-adviseurs in de regionale kantoren bij de concrete implementatie en toepassing van het advies.
Je gaat regelmatig ter plaatse in de kantoren van je regio en geeft interne en externe opleidingen over fiscale materie.


Profiel
Jouw profiel

Je bezit een masterdiploma TEW, handelswetenschappen of fiscaliteit.
Zo'n 7 à10 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie is belangrijk, met goede kennis van boekhoudkundige normen en regelgeving.
Je deelt je expertise graag als adviserend klankbord.
Kennis van andere fiscale materies is een pluspunt.
Complexe zaken weet je duidelijk te verhelderen, zowel voor collega’s als klanten.
Je bent een leergierige teamspeler die permanente scholing evident vindt.


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Vlaams-Brabant

Gemeente
Leuven

Contactpersoon
Elke Bos

Tel
016 24 64 64

E-mail
hr@sbb.be

Website
www.werkenbijsbb.be