Dossierbeheerder/ Accountant Leuven


Firma
SBB

Omschrijving firma
Word je lid van de SBB-familie, dan kom je terecht in een warm team en een moderne werkomgeving. Met 30 kantoren, zo’n 500 medewerkers en ruim 22.000 klanten is SBB Accountants & Adviseurs het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen. Dagelijks helpen we kmo’s, zelfstandigen, vrije beroepen, vzw’s en starters om slimmer te ondernemen. En wat mag je als lid van ons team verwachten? Een veelzijdige baan in een gedreven en energieke sfeer, waarin collega’s steeds het beste van zichzelf geven. Geen dag is hetzelfde bij SBB, daar kan je op rekenen.

Omschrijving job
Om ons team van experts in Leuven te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een dossierbeheerder / accountant.

Jouw uitdaging

Als dossierbeheerder zorg je enerzijds voor de technische voorbereiding en afwerking van klantendossiers: het voeren, bijhouden en afsluiten van de boekhouding, het voorbereiden van fiscale en parafiscale aangiften en het op punt stellen van administratieve dossiers die de klanten ons toevertrouwen. Anderzijds werk je zelfstandig eigen kleinere dossiers af die je dan ook bespreekt met de klant en je werkt actief mee aan de verdere uitbouw van ons kantoor te Leuven.
Op termijn kan je doorgroeien naar een functie als senior dossierbeheerder, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen dossiers.


Profiel
Jouw profiel

Je beschikt over een bachelor accountancy-fiscaliteit of een master in een economische richting.
Je hebt minstens 4 jaar ervaring in een accountantskantoor.
Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden.
Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld.
Je bent een echte teamplayer.


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Vlaams-Brabant

Gemeente
Leuven

Contactpersoon
Sarah Heeren

Tel
016 24 64 95

E-mail
hr@sbb.be

Website
www.werkenbijsbb.be