Senior tax-consultant - West-Vlaanderen


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
SBB Accountants & Adviseurs is het grootste Vlaams accountants- en adviesbureau met maar liefst 30 kantoren en meer dan 500 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 22.000 ondernemers, vrije beroepen en VZW’s, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben ambitie en werken voortdurend verder aan onze volgehouden groei.

Omschrijving job
Om ons team van experts in regio West-Vlaanderen te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een senior tax-consultant. Op basis van jouw woonplaats bekijken we samen met jou welke werkplek voor jou het beste past.

Jouw uitdaging

Binnen onze organisatie word je dé specialist bij uitstek inzake directe belastingen, met focus op vennootschapsbelasting en personenbelasting.
Klanten bied je gestructureerde en praktische antwoorden op al hun vragen en daarbij sla je vlot de brug naar andere vakgebieden (fiscaal, juridisch of btw-gerelateerd).
Je analyseert de mogelijkheden om de fiscale en/of economische situatie van de klant te optimaliseren en ondersteunt je collega-adviseurs in de regionale kantoren bij de concrete implementatie en toepassing van het advies.
Je gaat regelmatig ter plaatse in de kantoren van je regio en geeft interne en externe opleidingen over fiscale materie.


Profiel
Je bezit een masterdiploma TEW, handelswetenschappen of fiscaliteit.
Zo'n 7 à 10 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie is belangrijk, met goede kennis van boekhoudkundige normen en regelgeving.
Je deelt je expertise graag als adviserend klankbord.
Kennis van andere fiscale materies is een pluspunt.
Complexe zaken weet je duidelijk te verhelderen, zowel voor collega’s als klanten.
Je bent een leergierige teamspeler die permanente scholing evident vindt.


Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
West-Vlaanderen

Gemeente
Zwevegem

Contactpersoon
Elke Verbruggen

Tel
016/24 64 94

E-mail
hr@sbb.be

Website
https://www.werkenbijsbb.be/nl/vacatures/senior-tax-consultant-west-vlaanderen-170876