Application Owner Finance Systems


Firma
Q-Park

Omschrijving firma
Q-Park is een van de meest toonaangevende parkeerorganisatie, met veilige, schone en goed beheerde parkeerfaciliteiten in 7 West-Europese landen.

Q-Park wordt erkend als een aanbieder van hoogwaardige parkeerfaciliteiten. Het hoge kwaliteitsniveau dat wij bieden wordt onderhouden door onze medewerkers en de kosten worden beheerst door het gebruik van steeds slimmere oplossingen en systemen.

We richten ons op het integreren van de parkeer- en bestemmingsbeleving voor onze klanten en de omliggende doelen, omdat parkeerfaciliteiten vaak een eerste indruk bieden van de omgeving.

Opgericht in 1998, werd Q-Park recent verworven door de Amerikaanse investeringsgroep KKR Infrastructure, die haar volledige steun verleent aan de langetermijnstrategie van Q-Park en haar ambitie om een leidende rol te spelen in het anticiperen in een gefragmenteerde parkingindustrie.


Omschrijving job
Als Application Owner Finance Systems ondersteun jij de Business Process Manager bij het optimaliseren van financiële processen en lever jij dagelijks ondersteuning voor de financiële systemen.

Je staat in voor de dagelijkse tweedelijnsondersteuning van de financiële toepassingen voor 7 landen en het hoofdkantoor.
Als Application Owner Finance Systems speel jij een ondersteunende rol in de optimalisatie van de bedrijfsprocessen.
Je test de releases en hotfixes.
Je geeft trainingscursussen aan de eindgebruikers in 7 landen en houdt de gebruikershandleidingen voor systeemgebruik up-to-date.
De Application Owner Finance Systems rapporteert rechtstreeks aan de Business Process Manager. Samen vormen jullie het Finance Application Team dat deel uitmaakt van de ICT afdeling van Q-Park Holding in Maastricht.


Profiel
Je beschikt over een Bachelorsdiploma of hoger in Bedrijfsadministratie of Financiën.
Je hebt tot 5 jaar werkervaring.
Je hebt begrip van algemene boekhoudprincipes.
Als Application Owner Finance Systems heb je een sterke affiniteit met zowel financiën als ICT.
Je hebt ervaring met een ERP-systeem (kennis van Microsoft Dynamics Navision is een pluspunt).
Als Application Owner Finance Systems is ondersteuning van interne klanten jouw topprioriteit.
Je hebt ervaring in het ondersteunen van eindgebruikers.
Je bent in staat om op een professionele manier te communiceren met verschillende belanghebbenden op alle bedrijfsniveaus.
Je analytische vaardigheden, je praktische aanpak en je sterke communicatieve en probleemoplossende vaardigheden maken van jou een flexibele teamspeler met een proactief en resultaat gedreven denkpatroon.
Nederlands en Engels beheers je perfect in woord en schrift, terwijl kennis van Frans en Duits goed van pas zou komen.
Jouw standplaats is Maastricht, maar je reist ook regelmatig door Europa.

AANBOD

Q-Park biedt jou een uitdagende functie binnen een inspirerende, internationale en dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s met volop mogelijkheid voor opleiding en ontwikkeling.
In ruil voor je motivatie en inzet geniet jij een aantrekkelijk salaris aangevuld met een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE?

Laat je CV en motivatiebrief dan achter op https://q-park.jobsite.hr/nl/job/apply/554/application-owner-finance-systems.html?


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Buitenland/Wall.

Gemeente
Maastricht

Contactpersoon
K. Van Rompay

Tel
03 613 09 44

E-mail
campaignsupport@qiwie.be

Website
https://q-park.jobsite.hr/nl/job/apply/554/application-owner-finance-systems.html?