Dossierbeheerder/accountant - Leuven


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma

SBB Accountants & Adviseurs is het grootste Vlaams accountants- en adviesbureau met maar liefst 30 kantoren en meer dan 490 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 22.000 ondernemers, vrije beroepen en VZW’s, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben ambitie en werken voortdurend verder aan onze volgehouden groei.


Omschrijving job
Jouw uitdaging:
Als dossierbeheerder zorg je enerzijds voor de technische voorbereiding en afwerking van klantendossiers: het voeren, bijhouden en afsluiten van de boekhouding, het voorbereiden van fiscale en parafiscale aangiften en het op punt stellen van administratieve dossiers die de klanten ons toevertrouwen. Anderzijds werk je zelfstandig eigen kleinere dossiers af die je dan ook bespreekt met de klant en je werkt actief mee aan de verdere uitbouw van ons kantoor te Leuven.
Op termijn kan je doorgroeien naar een functie als senior dossierbeheerder, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen dossiers.

Ons aanbod:
SBB biedt je een interessante job met een bediendecontract van onbepaalde duur waarbij je de kans krijgt om je professioneel te ontwikkelen in een dynamische organisatie. Op termijn doorgroeien tot senior dossierbeheerder is zeker een optie, net zoals we positief staan tegenover een IAB-stage. Ook krijg je een aantrekkelijk salaris met een uitgebreid pakket extralegale voordelen en een ruim aanbod aan opleidingen.


Profiel
-Je beschikt over een bachelor accountancy-fiscaliteit of een master in een economische richting.
-Je hebt minstens 4 jaar ervaring in een accountantskantoor.
-Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden.
-Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld.
-Je bent een echte teamplayer.


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Vlaams-Brabant

Gemeente
Leuven

Contactpersoon
Sarah Heeren

Tel
016246495

E-mail
hr@sbb.be

Website
werkenbijsbb.be