Tax-consultant - Vlaams-Brabant


Firma
SBB Accountants en Adviseurs

Omschrijving firma
SBB Accountants & Adviseurs is het grootste Vlaamse accountants- en adviesbureau met maar liefst 30 kantoren en meer dan 490 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 20.000 ondernemers, vrije beroepen en vzw's, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben ambitie en werken voortdurend verder aan onze volgehouden groei.

Omschrijving job
Om ons team van experts te versterken zijn we momenteel op zoek naar een tax-consultant in regio Vlaams-Brabant. Op basis van jouw woonplaats bekijken we samen met jou welke werkplek voor jou het beste past.

Jouw uitdaging:
-Binnen onze organisatie word je dé specialist bij uitstek inzake directe belastingen, met focus op vennootschapsbelasting en personenbelasting.
-Klanten bied je gestructureerde en praktische antwoorden op al hun vragen en daarbij sla je vlot de brug naar andere vakgebieden (fiscaal, juridisch of btw-gerelateerd).
-Je analyseert de mogelijkheden om de fiscale en/of economische situatie van de klant te optimaliseren en ondersteunt je collega-adviseurs in de regionale kantoren bij de concrete implementatie en toepassing van het advies.
-Je gaat regelmatig ter plaatse in de kantoren van je regio en geeft interne en externe opleidingen over fiscale materie.

Ons aanbod:
Een veelzijdige job in je eigen regio, zonder verre verplaatsingen. Net als volop kansen om bij te leren en up-to-date te blijven, zowel intern als extern. Daarbij horen slimme technologie en hedendaagse digitale tools om je optimaal te ondersteunen. Dat is nog niet alles, met een flexibel uurrooster en uitgebreid pakket van verlofdagen stem je werk en privé optimaal op elkaar af. En uiteraard een marktconform loon met een flexibel pakket van sociale, fiscale, financiële en materiële voordelen.


Profiel
-Je bezit een masterdiploma TEW, handelswetenschappen of fiscaliteit.
-Minstens 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie is belangrijk, met goede kennis van boekhoudkundige normen en regelgeving.
-Je deelt je expertise graag als adviserend klankbord.
-Kennis van andere fiscale materies is een pluspunt.
-Complexe zaken weet je duidelijk te verhelderen, zowel voor collega’s als klanten.
-Je bent een leergierige teamspeler die permanente scholing evident vindt.


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Limburg

Gemeente
/

Contactpersoon
Elke Verbruggen

Tel
016 24 64 94

E-mail
hr@sbb.be

Website
werkenbijsbb.be