Btw-consultant - West-Vlaanderen


Firma
SBB Accountants en Adviseurs

Omschrijving firma
SBB Accountants & Adviseurs is het grootste Vlaamse accountants- en adviesbureau met maar liefst 30 kantoren en meer dan 490 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 20.000 ondernemers, vrije beroepen en vzw's, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben ambitie en werken voortdurend verder aan onze volgehouden groei.

Omschrijving job
Jouw uitdaging:
Om ons team van experts te versterken zijn we momenteel op zoek naar een btw-consultant in regio West-Vlaanderen. Op basis van jouw woonplaats bekijken we samen met jou welke werkplek voor jou het beste past.

-Je wordt de btw-specialist bij uitstek binnen onze organisatie
Klanten bied je gestructureerde en praktische antwoorden op al hun btw-vragen en daarbij sla je vlot de brug naar andere fiscale vakgebieden
-Ook voor je collega-adviseurs / dossierbeheerders met wie je in multidisciplinair teamverband samenwerkt ben je een betrouwbaar aanspreekpunt
-Je gaat regelmatig ter plaatse in de kantoren van je regio en geeft frequent interne en externe opleidingen over btw-materie

Ons aanbod:
Een veelzijdige job in je eigen regio, zonder verre verplaatsingen. Net als volop kansen om bij te leren en up-to-date te blijven, zowel intern als extern. Daarbij horen slimme technologie en hedendaagse digitale tools om je optimaal te ondersteunen. Dat is nog niet alles, met een flexibel uurrooster en uitgebreid pakket van verlofdagen (34 + feestdagen) stem je werk en privé optimaal op elkaar af. En uiteraard een marktconform loon met een flexibel pakket van sociale, fiscale, financiële en materiële voordelen.


Profiel
-Je hebt ofwel een masterdiploma TEW optie accountancy-fiscaliteit, handelswetenschappen of rechten, ofwel een bachelordiploma in accountancy met relevante ervaring.
-Een 5-tal jaar werkervaring in consultancy en/of vanuit de bedrijfspraktijk is een must.
-Nationale en internationale btw-materie heeft geen geheimen voor jou en je deelt je expertise ook graag als adviserend klankbord.
-Complexe zaken weet je duidelijk te verhelderen, zowel voor collega's als klanten.
-Je bent een leergierige teamspeler die permanente scholing evident vindt.


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
West-Vlaanderen

Gemeente
/

Contactpersoon
Elke Verbruggen

Tel
016 24 64 94

E-mail
hr@sbb.be

Website
werkenbijsbb.be