Boekhouder bij een Bouwbedrijf


Firma
McFleming

Omschrijving firma

Onze klant staat al meer dan 40 jaren garant voor betaalbare en duurzame woonoplossingen (nieuwbouwwoningen en appartementen) in Vlaanderen. Ze heeft hierdoor een sterke naam opgebouwd doorheen de jaren. Er heerst een dynamische en waarde-gedreven cultuur, en nieuwe werknemers krijgen steevast een warme welkom!


Omschrijving job
Als Boekhouder bij een Bouwbedrijf behoren volgende taken tot je takenpakket:
Verantwoordelijkheid nemen over correctheid en volledigheid van de data ten gevolge van het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen, bankverrichtingen en algemene boekingen ten einde een correcte en volledige verwerking van de gegevens te verzekeren.
Verantwoordelijkheid nemen over correctheid en volledigheid van de data ten gevolge van het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen, bankverrichtingen en algemene boekingen ten einde een correcte en volledige verwerking van de gegevens te verzekeren.
Opmaken van periodieke balansen en financiële overzichten en jaarrekening conform de boekhoudwetgeving en ook volgens de wensen van het beleid met als doel het management de juiste gegevens te kunnen verschaffen.
Bijstaan van het management, verschaffen van adviezen inzake het specifieke vakgebied en antwoorden op ad hoc vragen met als doel de directie te ondersteunen in de realisatie van hun doelstellingen.
Uitvoeren van diverse administratieve en operationele taken (enquêtes overheid, aanmaken klantgegevens, begroting etc.) met als doel de afdeling te ondersteunen.
Implementeren en verbetervoorstellen doen inzake het nieuwe boekhoudkundige systeem met als doel bij te dragen tot de efficiëntie hiervan.
Voorbereiden van rapporten (vennootschapsbelasting, BTW-aangifte, verplichte bijlagen…) met als doel de fiscale administratie te voorzien van de nodige informatie.
Opvolgen van klanten- en leveranciersdossiers, indien nodig geld terugvorderen met als doel mogelijke problemen te signaleren en oplossingen aan te bieden.
Zichzelf continu op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen op het gebied van boekhouding, je kennis up-to-date houden in functie van de aanpassingen aan de reglementering met als doel je geloofwaardigheid te verstevigen door een dienst aan te bieden die continu gebaseerd is op geactualiseerde kennis.


Profiel
Voor de opportuniteit van Boekhouder bij een Bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een sterke persoonlijkheid met een Medior ervaring en in het bezit van een diploma op Bachelor niveau in een financiële richting.

Analytisch ben je sterk en je kan op een structurele wijze te werk gaan.
Je werkt graag in een team.
Persoonlijke competenties: Professioneel,Dynamisch,Analytisch,Gemotiveerd,Teamplayer.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: Vast Contract Onbepaalde Duur.
Loonvoorwaarden: Uitstekende Verloning,Extra Legale voordelen.
Praktische info: Opleidingen voorzien,Doorgroeimogelijkheden aanwezig.
Type bedrijf: KMO 50-250 medewerkers.
Sector: Accountancy / Auditing,Bouwnijverheid / Wegenbouw / Infrastructuur.
Gewenste ervaring: Medior.
Regio: Gent,Brugge,Kortrijk,Waregem,Deinze,Dendermonde,Lokeren,Aalst.
Keywords: Controlling, Appartementsbouw, Woningbouw, Supply Chain
Status vacature: Openstaande Vacature bij McFleming.


Softwarekennis
Office

Talenkennis
NLD

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Oost-Vlaanderen

Gemeente
Gent

Contactpersoon
Gerard Joost

Tel
((0032) 471.806.338)

E-mail
Gerard@McFleming.be

Website
https://www.mcfleming.be/