Kantoordirecteur - Hoogstraten


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
Met 30 regionale kantoren, meer dan 470 medewerkers en ruim 22.000 klanten is SBB Accountants & Adviseurs het grootste accountants- en advieskantoor in Vlaanderen. Dagelijks helpen we kmo's, zelfstandigen, vrije beroepen, vzw's en starters om slimmer te ondernemen. Zij kunnen rekenen op degelijke kennis, glashelder inzicht en onderbouwd advies in accountancy, fiscaliteit, juridische aspecten, milieureglementering, enz. En wat mag je verwachten als medewerker? Je krijgt de kans om een veelzijdige loopbaan uit te bouwen in een gedreven, maar teamgerichte sfeer. Geen dag is hetzelfde bij SBB, calculeer dat alvast in!

Omschrijving job
Als kantoordirecteur zet je SBB en specifiek het kantoor te Hoogstraten mee op kaart. Dit vergt een commerciële reflex, een verzorgde externe communicatie en een actieve netwerking in de regio. Je wordt de coach van het huidig team en leidt de operationele werking van het kantoor in goede banen. Oog voor kwaliteit van dienstverlening en een evenwichtige kosten-baten balans zijn hierbij de bakens.
Verder beheer je een portefeuille klantendossiers waarin je zelf een aantal opdrachten uitvoert, maar zoveel opdrachten als mogelijk delegeert aan kantoormedewerkers. Je wordt één van de gezichten van SBB die de doelgroep proactief benadert en deskundig begeleidt. De klant rekent op je als vertrouwensfiguur die meedenkt en zijn cijfers laat spreken. Kortom, als professional koppel je boekhoudkundige en fiscale knowhow aan een zekere flair en durf je beide troeven uit te spelen.

De kantoordirecteur Hoogstraten rapporteert aan de regiodirecteur Antwerpen. De kantoordirecteur participeert aan de kringvergaderingen van de regio en de nationale.


Profiel
- Bachelor of master diploma in een economische richting.
- Stevige ervaring in een business-to-business omgeving.
- Leiding geven, coachen en werken in teamverband zijn jouw passie.
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en beschikt over commerciële reflexen.
- Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden en continu bij te leren.
- Je hebt een ondernemersmentaliteit.
- Beschik je over een eigen klantenportefeuille? Dan zoeken we samen een geschikte oplossing.


Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Hoogstraten

Contactpersoon
Sarah Heeren

Tel
016 24 64 95

E-mail
hr@sbb.be

Website
www.werkenbijsbb.be