Boekhoudkantoor Q-bus zoekt een Boekhouder met ervaring (m/v/x)


Firma
Boekhoudkantoor Q-bus

Omschrijving firma
Q-bus is een coöperatief boekhoudkantoor met een duidelijke maatschappelijke missie en visie. Onze klanten zijn vzw’s, bedrijven en zelfstandigen die zoals Q-bus kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als bedrijf hebben we dus niet alleen oog hebben voor de winst, maar vinden we het even belangrijk dat we respectvol omgaan met elkaar, ons milieu en onze planeet. Voor onze klanten willen we méér doen dan aangiftes invullen en de wettelijke verplichtingen voldoen. We willen hen begeleiden bij de uitbouw van hun financieel beleid en de cijfers laten spreken zodat ze er echt iets aan hebben.

Omschrijving job
. Je komt terecht in een team van een tiental boekhouders.
. Je bent verantwoordelijk voor de input en het voorbereiden van de afsluiting en fiscale aangiftes van gevarieerde klantendossiers: vzw’s, coöperaties, zelfstandigen uit de socio-culturele, artistieke, ecologische.. sector.
. Je wenst mee te evolueren met je functie om uiteindelijk dossierbeheerder te worden met een eigen klantenportefeuille.


Profiel
. Je hebt een aantal jaar ervaring met het doen van input en afsluitingen en je kennis van btw en fiscaliteit is up-to-date.
. Je hebt een diploma Bachelor-accountancy-fiscaliteit of gelijkwaardig door ervaring. Een BIBF-erkenning strekt tot aanbeveling.
. Je denkt logisch, houdt van cijfers en werkt nauwgezet.
. Je bent een hands-on persoon, je ziet werk, kan vlot prioriteiten stellen en bent goed georganiseerd.
. Je bent bekommerd om de financiën van een organisatie of bedrijf.
. Je werkt zelfstandig en beschikt ook over de nodige sociale vaardigheden om prettig met anderen samen te werken. Je bent een vlotte communicator. Je spreekt en schrijft vlot en correct Nederlands.
. Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, kan een hoge werkdruk aan en bent sterk in het respecteren van deadlines en afspraken.
. Je bent vlot met computerprogramma’s - vooral een goede beheersing van Excel is van belang.


Softwarekennis
Winbooks, Sofisk, Windows en Office

Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Oost-Vlaanderen

Gemeente
Gent

Contactpersoon
Brenda Lannoey

Tel
026131034

E-mail
brenda.lannoey@q-bus.be

Website
www.q-bus.be