Junior dossierbeheerder/accountant - Sint-Truiden


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
Met 30 regionale kantoren, meer dan 460 medewerkers en ruim 22.000 klanten is SBB Accountants & Adviseurs het grootste accountants- en advieskantoor in Vlaanderen. Dagelijks helpen we kmo’s, zelfstandigen, vrije beroepen, vzw’s en starters om slimmer te ondernemen. Zij kunnen rekenen op degelijke kennis, glashelder inzicht en onderbouwd advies in accountancy, fiscaliteit, juridische aspecten, milieureglementering, enz. En wat mag je verwachten als medewerker? Je krijgt de kans om een veelzijdige loopbaan uit te bouwen in een gedreven, maar teamgerichte sfeer. Geen dag is hetzelfde bij SBB, calculeer dat alvast in!

Omschrijving job
Als junior dossierbeheerder / accountant zorg je enerzijds voor de technische voorbereiding en afwerking van klantendossiers: het voeren, bijhouden en afsluiten van de boekhouding, het voorbereiden van fiscale aangiften en het op punt stellen van administratieve dossiers die de klanten ons toevertrouwen. Anderzijds ondersteun je de senior collega's, die instaan voor de volledige begeleiding van de klanten en die bijstand verlenen bij de verdediging van de dossiers tegenover de fiscale administratie.

Op termijn kan je doorgroeien naar een functie als senior dossierbeheerder, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen dossiers.


Profiel
- Je bezit een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of je hebt
een masterdiploma in een economische richting
- Een eerste werkervaring of stage in een accountantskantoor is
een pluspunt
- Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden en continu bij
te leren
- Je bent een echte teamplayer
- Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld


Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Limburg

Gemeente
Sint-Truiden

Contactpersoon
Sarah Heeren

Tel
016 24 64 95

E-mail
hr@sbb.be

Website
https://www.werkenbijsbb.be/nl/vacatures/junior-dossierbeheerder-accountant-sint-truiden-175443