Dossierbeheerder met ervaring A-Y of A-Z


Firma
TeamAccount bvba

Omschrijving firma
TeamAccount is een kleiner kantoor van 4 personen dat samenwerkt in een groep van +/- 25 personen.
De vestigingen in Antwerpen, Ieper (2) en Poperinge zorgen voor een grondige uitbouw van kennis en opleidingen.
Reeds sinds de oprichting spitsen wij ons niet alleen toe op boekhouding toe, maar vooral op optimalisatie, juridische en fiscale adviezen, opvolging, enz.


Omschrijving job
Wil je werken in een kantoor waar je je thuis kan voelen? Waar er niet teveel druk is op je schouders? Waar je ook intern opleidingen krijgt?
Je hebt enkele jaren ervaring in een boekhoud- of accountantskantoor, je beheerst je dossier minstens tot de voorbereiding van aangiften PB en VennB? Dan zoeken wij jou.Profiel
Je beschikt minstens een bachelor Accountancy, je bent leergierig en gewoon bereid om te mee werken in het belang van de klant en je kantoor.
Je hebt minstens enkele jaren ervaring in de sector (niet in een bedrijf!) en wenst je verder in te werken of te genieten van een gezellig klein kantoor dat toch over een zéér brede basis aan kennis beschikt.


Softwarekennis
Aangezien je ervaring hebt, lijkt ons specifieke kennis van programma's geen noodzaak. Die is er! Wij werken met TopAccount en Octopus.

Talenkennis
Perfecte kennis Nederlands, redelijke kennis Frans en Engels lijkt wel makkelijk. Af en toe gaat er eens iets buiten in een andere taal.

Regime
bespreekbaar (voltijds-deeltijds)

Type
bespreekbaar (loondienst-zelfstandige)

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Wilrijk

Contactpersoon
Bart Steyaert

Tel
032888448

E-mail
bart.steyaert@teamaccountantwerpen.be

Website
www.teamaccount.be