ACCOUNTANCY ADVISEUR/DOSSIERBEHEERDER TE WILLEBROEK


Firma
Groep Anthonissen

Omschrijving firma
Groep Anthonissen is veel meer dan een boekhoudkantoor, het is een totaaladviseur die KMO's van dichtbij helpt hun zaak uit te bouwen.

Ontplooiing staat centraal in alles wat we doen. Voor onze klanten en voor onze eigen mensen. We hechten dan ook veel belang aan een constructieve samenwerking, een positieve sfeer & aandacht voor initiatief.

Wil jij ook je talenten ontplooien? Kies dan zeker voor een job bij Groep Anthonissen.


Omschrijving job
Wat wordt jouw rol binnen het team?
- Je verzorgt administratieve ondersteuning bij alle financiële, fiscale en sociale kwesties.
- Van A tot Z zelfstandig verantwoordelijk voor het nauwgezette beheer en advisering (tot complexe advisering) van eigen portefeuille van klantendossiers.
- Je coacht een team van accountancy medewerkers en - dossierbeheerders om samen (pro)actief steeds de beste oplossingen te verschaffen aan onze klanten.


Profiel
Wie ben jij?
- Je hebt minstens een bachelordiploma in accountancy/fiscaliteit, kan een attest van BIBF of IAB voorleggen en hebt een 5-tal jaar relevante werkervaring opgebouwd in een boekhoud-/ of accountantskantoor.
-Uitgebreide kennis van boekhouden, BTW wetgeving, personenbelasting en vennootschapsbelasting is een must.
-Je probleemoplossende vermogen, analytische kijk en duidelijke visie komen goed van pas om onze klanten betrouwbaar te adviseren.
-Op elk moment ga je integer, tactvol en klantgericht te werk zonder de doelstellingen of prioriteiten uit het oog te verliezen.
-Jouw leergierigheid en zin voor initiatief drijven je verder om continu op zoek te gaan naar verbetering, optimalisatie en groei, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.
-Als gedreven People manager beschik je over de juiste skills om een team te motiveren.

Wat bieden wij je in ruil?
-Je komt terecht in een dynamische en inspirerende werkomgeving waar je zelf een eigen invulling kan geven aan een veelzijdig takenpakket.
-Wij bieden je de ondersteuning en begeleiding die nodig is om door te groeien en eventueel vennoot van onze organisatie te worden.
-Ook accountants met een eigen klantenportefeuille zijn welkom! Samen zoeken we naar een duurzame samenwerkingsoplossing.
-Je inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket inclusief extralegale voordelen en bedrijfswagen.


Regime
voltijds

Type
bespreekbaar (loondienst-zelfstandige)

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Willebroek

Contactpersoon
Flo Janssens

Tel
0490 563433

E-mail
fjanssens@anthonissen.com

Website
www.gajobs.be