ACCOUNTANCY DOSSIERBEHEERDER/ BOEKHOUDER TE MERKSEM


Firma
Groep Anthonissen

Omschrijving firma
Groep Anthonissen is veel meer dan een boekhoudkantoor, het is een totaaladviseur die KMO's van dichtbij helpt hun zaak uit te bouwen.

Ontplooiing staat centraal in alles wat we doen. Voor onze klanten en voor onze eigen mensen. We hechten dan ook veel belang aan een constructieve samenwerking, een positieve sfeer & aandacht voor initiatief.

Wil jij ook je talenten ontplooien? Kies dan zeker voor een job bij Groep Anthonissen.


Omschrijving job
Wat wordt jouw rol binnen het team?
-Je staat in voor de volledige boekhoudkundige en eventuele fiscale afwerking van een portefeuille klantendossiers onder toezicht van een adviseur.
-Je staat oa in voor het opmaken van belastingaangiftes, zowel personen- als vennootschapsbelasting & kwartaalafwerkingen.
-Je geeft 1ste lijnadvies voor klanten tot klantenbezoeken onder begeleiding.
-Je werkt nauw samen met je collega's om steeds (pro)actief de beste oplossingen te voorzien voor onze klanten.


Profiel
Wie ben jij?
-Je hebt minstens een bachelordiploma in accountancy/fiscaliteit en kan een eerste relevante werkervaring opgebouwd in een boekhoud-/ of accountantskantoor.
-Een doordrongen kennis van boekhouden en BTW wetgeving is een must. Basiskennis van personen- en vennootschapsbelasting is meegenomen.
-Je bent in staat nauwkeurig en zelfstandig georganiseerd te werken.
-Je logische denkvermogen en analytische kijk komen goed van pas om snel inzicht te verwerven in de werking van diverse softwarepakketten.
-Je bent betrouwbaar, klantgericht met zin voor permanente verbetering en gelooft in teamwerk met collega's om deadlines te behalen.
-Jouw leergierigheid en zin voor initiatief drijven je verder om continu op zoek te gaan naar verbetering en groei, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.
-Je bent klantgericht en sociaalvaardig met zin voor permanente verbetering en adviseert je klanten hierin proactief.

Wat bieden wij je in ruil?
-Je komt terecht in een dynamische en inspirerende werkomgeving waar je een eigen invulling kan geven aan een veelzijdig takenpakket
-Wij bieden je paperless werken in een gedigitaliseerde omgeving
-Wij helpen je talent te ontwikkelen via constante bijscholing (interne opleidingen en ondersteuning bij stage BIBF of IAB) en bieden je diverse doorgroeikansen, eventueel op een dag zelfs als vennoot.
-Je inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket inclusief extralegale voordelen.


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Merksem

Contactpersoon
Flo Janssens

Tel
0490 563433

E-mail
fjanssens@anthonissen.com

Website
www.gajobs.be