Consultant Accountancy - Tax


Firma
ECOVIS ACTA Consult

Omschrijving firma
ECOVIS ACTA Consult is een boekhoud- en fiscaal advieskantoor met vestigingen te Leuven en Brussel. Wij adviseren en begeleiden lokale en internationale bedrijven en verenigingen op het vlak van accountancy en fiscaliteit.

Wij maken deel uit van het internationale netwerk ECOVIS en behoren tot de Top 20 van wereldwijde consulting organisaties.

Meer info aangaande onze aanpak, missie, visie en waarden vindt u op www.acta.be en www.ecovis.be.


Omschrijving job
Na een inwerkperiode sta je in voor het zelfstandig beheer van boekhouddossiers in een volledig digitale omgeving. Naast het organiseren, bijwerken en opvolgen van de boekhouding en het indienen van de BTW-Aangiften behoren eveneens tot jouw takenpakket: rapportering, het opstellen van de jaarrekening, het voorbereiden en indienen van de aangifte inkomstenbelasting, etc.

Profiel
Je genoot een master- of bacheloropleiding accountancy. Je hebt een sterke interesse in boekhouding en fiscaliteit en werkt nauwkeurig en zelfstandig. U heeft organisatietalent en kan uitstekend overweg met Excel en administratieve apps. U heeft bij voorkeur twee jaar ervaring en heeft een goede kennis van het Engels.

Talenkennis
Engels en Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Vlaams-Brabant

Gemeente
Kessel-Lo

Contactpersoon
Caroline Driezen

Tel
016 355 350

E-mail
caroline.driezen@ecovis.be

Website
www.acta.be