Junior accountant


Firma
Grant Thornton Accountants en Belastingconsulenten

Omschrijving firma
Grant Thornton in België is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim 42.000 professionals in meer dan 130 landen.

In België heeft Grant Thornton zes vestigingen (Antwerpen, Brussel, Doornik, Gent, Hasselt, Turnhout) waar een 175-tal specialisten de klanten kunnen bijstaan en adviseren. De sterkte van Grant Thornton zit erin dat de expertise, internationale kennis en ervaring van de professionals wordt omgezet in verstaanbare taal voor de klanten. Grant Thornton zorgt ervoor dat de klant begrijpt op welke manier zijn bedrijf kan groeien en concurrentieel kan blijven in het steeds veranderende economische en maatschappelijke speelveld. Bedrijfsleiders vinden bij Grant Thornton gepersonaliseerd advies op maat van hun zaak, en dit vanuit een resultaatgedreven mentaliteit.

Een groeiende, dynamische organisatie, daar kies je voor bij Grant Thornton. Je krijgt de kans om te werken voor grote en kleine ondernemingen in verschillende sectoren.

Je kiest om je te engageren. Al onze medewerkers, van juniors staff tot partners zijn één voor één actief betrokken. Ze begrijpen dat ieders input van belang is en bijdraagt tot de oplossing die we aan onze klanten voorstellen.

Je kiest voor een organisatie die zich naar jou en je groei toe engageert. Om je verder te ontwikkelen zijn trainingen en opleidingen belangrijk. We zijn er erg mee begaan dat je meer verantwoordelijkheid opneemt en groeit binnen je carrière. We luisteren naar jou en zorgen ervoor dat je op jouw tempo de volgende stappen in je loopbaan kan zetten.


Omschrijving job
Voor onze kantoren te Antwerpen en Brussel zijn we op zoek naar enthousiaste junior accountants.

Als junior accountant word je ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende ondernemingen, op kantoor of bij de klant ter plaatse. Het inboeken van alle boekhoudstukken, voorbereiden van btw-aangiften, assisteren bij het opstellen van jaarrekeningen en het voorbereiden van fiscale aangiften behoren tot je takenpakket.

Hierbij word je omringd door ervaren collega's. Aangezien er wordt gezorgd voor voldoende jobrotatie, zijn jouw taken afwisselend en ontdek je diverse sectoren. Je doet ervaring op in uiteenlopende materies.

Naarmate je groeit in de job, zal je meer verantwoordelijkheid krijgen.


Profiel
- Je behaalde een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit, Master TEW Bedrijfskunde (richting Accountancy & Revisoraat) of Master Handelswetenschappen (richting Accountancy & Fiscaliteit)

- Je bent een schoolverlater of beschikt over een eerste ervaring in een accountancy kantoor

- Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en een goede mondelinge en schriftelijke kennis van Frans en Engels

- Je beschikt over een sterke zin voor verantwoordelijkheid en je streeft steeds naar een goede klantenservice, door resultaats- en oplossingsgericht te denken

- Je hebt een passie voor cijfers en honger naar kennis

- Je kan nauwkeurig en planmatig werken

- Je beschikt over een snel leervermogen met het oog op een verdere ontwikkeling (stage IAB)

- Je bent communicatief in je relaties met collega’s


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Berchem

Contactpersoon
Evi Desmet

Tel
03 235 66 66

E-mail
jobs@be.gt.com

Website
www.grantthornton.be