Adviseur tuinbouw Oost-Vlaanderen - junior of senior


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
SBB Accountants & Adviseurs is het grootste Vlaamse accountants- en adviesbureau met 30 kantoren en ruim 450 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 20.000 ondernemers, vrije beroepen en VZW’s, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben ambitie en werken voortdurend verder aan onze volgehouden groei.

Omschrijving job
Om onze uitgebreide dienstverlening verder te ondersteunen kijken we voor de regio Oost-Vlaanderen momenteel uit naar een adviseur tuinbouw.

Je staat in voor een brede waaier van consultancy-opdrachten voor onze klanten in de tuinbouwsector. Als expert vorm jij een onderbouwde visie over de beste strategie voor elke klant, je denkt pro-actief mee en begeleidt de klant met zorg.

Je geeft o.a. advies inzake bedrijfsontwikkeling, bedrijfsovernames en -reorganisaties, investeringsanalyse met bedrijfseconomisch advies. Ook inzake milieu- en mestwetgeving en de stedenbouwreglementering ben jij degene op wiens expertise gerekend wordt.

Je beschikt over een uitgebreid netwerk in de tuinbouwsector en onderhoudt dit op een actieve wijze.
In deze functie kan je uiteraard terugvallen op deskundige SBB-medewerkers van de studiedienst en in onze kantoren.


Profiel
- Je hebt een masterdiploma in een economische of landbouwkundige richting.
- Je houdt ervan om op basis van je analytisch vermogen en je vakkennis tot een heldere probleemanalyse te komen en zo de klant de beste oplossing te bieden.
- Je houdt ervan om permanent up-to-date te blijven.
- Je beschikt over sterke communicatieve en commerciële vaardigheden met het oog op de diversiteit van je contacten.
- Als junior adviseur beschik je over een eerste ervaring in de tuinbouwsector en voorzien we een uitgebreid leertraject.
- Voor een senior adviseur verwachten we een aantal jaren relevante beroepservaring, en ben je thuis in de tuinbouwsector.


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Oost-Vlaanderen

Gemeente
Gent

Contactpersoon
Elke Verbruggen

Tel
016 24 64 94

E-mail
hr@sbb.be

Website
https://www.sbbjobs.be/vacatures/regiogebonden/adviseur-tuinbouw-oost-vlaanderen-junior-of-senior