Dossierbeheerder/accountant Roeselare


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
SBB Accountants & Adviseurs is het grootste Vlaamse accountants- en adviesbureau met 30 kantoren en ruim 450 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 20.000 ondernemers, vrije beroepen en VZW’s, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben ambitie en werken voortdurend verder aan onze volgehouden groei.

Omschrijving job
Voor ons kantoor te Roeselare kijken wij momenteel uit naar de versterking van een m/v dossierbeheerder/accountant.Functie


Als dossierbeheerder zorg je enerzijds voor de technische voorbereiding en afwerking van klantendossiers: het voeren, bijhouden en afsluiten van de boekhouding, het voorbereiden van fiscale en parafiscale aangiften en het op punt stellen van administratieve dossiers die de klanten ons toevertrouwen. Kennis van mestwetgeving, wateraangifte, verzamelaanvraag,... is hier handig. Anderzijds werk je zelfstandig eigen kleinere dossiers af die je dan ook bespreekt met de klant en je werkt actief mee aan de verdere uitbouw van ons kantoor te Roeselare.

Op termijn kan je doorgroeien naar een functie als senior dossierbeheerder, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen dossiers.


Profiel
-Je bent in het bezit van een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of je hebt een masterdiploma in een economische richting.
-Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een accountantskantoor.
-Je kent de landbouwsector door en door.
-Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden.
-Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld.
-Je bent een echte teamplayer.


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
West-Vlaanderen

Gemeente
Roeselare

Contactpersoon
Elke Verbruggen

Tel
016 24 64 94

E-mail
hr@sbb.be

Website
https://www.sbbjobs.be/vacatures/roeselare/dossierbeheerderaccountant