Dossierbeheerder/Accountant - Sint-Katelijne-Waver


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
Met 30 regionale kantoren, meer dan 470 medewerkers en ruim 22.000 klanten is SBB Accountants & Adviseurs het grootste accountants- en advieskantoor in Vlaanderen. Dagelijks helpen we kmo’s, zelfstandigen, vrije beroepen, vzw’s en starters om slimmer te ondernemen. Zij kunnen rekenen op degelijke kennis, glashelder inzicht en onderbouwd advies in accountancy, fiscaliteit, juridische aspecten, milieureglementering, enz. En wat mag je verwachten als medewerker? Je krijgt de kans om een veelzijdige loopbaan uit te bouwen in een gedreven, maar teamgerichte sfeer. Geen dag is hetzelfde bij SBB, calculeer dat alvast in!

Omschrijving job
Als dossierbeheerder zorg je enerzijds voor de technische voorbereiding en afwerking van klantendossiers: het voeren, bijhouden en afsluiten van de boekhouding, het voorbereiden van fiscale aangiften en het op punt stellen van administratieve dossiers die de klanten ons toevertrouwen. Anderzijds werk je zelfstandig eigen kleinere dossiers af die je dan ook bespreekt met de klant en je werkt actief mee aan de verdere uitbouw van ons kantoor te Sint-Katelijne-Waver.

Op termijn kan je doorgroeien naar een functie als senior dossierbeheerder, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen dossiers.


Profiel
- Je beschikt over een bachelor accountancy-fiscaliteit of een master in een economische richting.
- Je hebt een 2-tal jaar ervaring in een accountantskantoor.
- Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden en je bij te scholen in oa. vennootschapsbelasting en -recht.
- Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld.
- Je bent een echte teamplayer.


Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Sint-Katelijne-Waver

Contactpersoon
Sarah Heeren

Tel
016 24 64 95

E-mail
hr@sbb.be

Website
https://www.werkenbijsbb.be/nl/vacatures/dossierbeheerderaccountant-sint-katelijne-waver-160415