Senior dossierbeheerder/accountant te Roeselare


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
SBB Accountants & Adviseurs is het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen met ruim 30 kantoren en meer dan 450 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 20.000 ondernemers, vrije beroepen en vzw's, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben sterke ambities om te groeien en zoeken voortdurend nieuw talent om dit te realiseren. Wij bieden een job in je regio en zetten in op leer- en ontwikkelingskansen. Zo investeren wij voluit in onze huidige en nieuwe collega’s!

Omschrijving job
Als senior dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor een portefeuille klantendossiers waarin je zelf een aantal opdrachten uitvoert, maar zoveel opdrachten als mogelijk delegeert aan kantoormedewerkers. Je wordt een van de gezichten van SBB die de doelgroep proactief benadert en deskundig begeleidt. De klant rekent op je als vertrouwensfiguur die meedenkt en zijn cijfers laat spreken. Kortom, als professional koppel je boekhoudkundige en fiscale knowhow aan een zekere flair en durf je beide troeven uit te spelen. Je fungeert hierbij ook als de rechterhand van de kantoordirecteur en denkt mee na over de organisatie van het kantoor.

Voor accountants met een eigen klantenportefeuille kan uiteraard een oplossing geboden worden.


Profiel
- Je bent in het bezit van een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of je hebt een masterdiploma in een economische richting.
- Je beschikt over een 10-tal jaren ervaring in een accountantskantoor.
- Vertrouwd zijn met het KMO-milieu is belangrijk.
- Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden.
- Je bent een echte teamplayer.
- Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld.


Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
West-Vlaanderen

Gemeente
Roeselare

Contactpersoon
Elke Verbruggen

Tel
016 24 64 94

E-mail
hr@sbb.be

Website
www.sbbjobs.be/vacatures/roeselare/senior-dossierbeheerderaccountant