Junior Dossierbeheerder/accountant in Lanaken


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
SBB biedt je een interessante job met een bediendecontract van onbepaalde duur waarbij je de kans krijgt om je professioneel te ontwikkelen in een dynamische organisatie. Op termijn doorgroeien tot senior dossierbeheerder is zeker een optie, net zoals we positief staan tegenover een IAB-stage. Ook krijg je een aantrekkelijk salaris met een uitgebreid pakket extralegale voordelen en een ruim aanbod aan opleidingen.

Omschrijving job
Als junior dossierbeheerder zorg je enerzijds voor de technische voorbereiding en afwerking van klantendossiers: het voeren, bijhouden en afsluiten van de boekhouding, het voorbereiden van fiscale en parafiscale aangiften en het op punt stellen van administratieve dossiers die de klanten ons toevertrouwen. Anderzijds werk je zelfstandig eigen kleinere dossiers af die je dan ook bespreekt met de klant en je werkt actief mee aan de verdere uitbouw van ons kantoor.

Op termijn kan je uiteraard doorgroeien naar een functie als senior dossierbeheerder, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen dossiers.


Profiel
- Je bent in het bezit van een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of - Je hebt een masterdiploma in een economische richting.
- Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een accountantskantoor.
- Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden.
- Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld.
- Je bent een echte teamplayer.


Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Limburg

Gemeente
Lanaken

Contactpersoon
Sarah Heeren

Tel
016 24 64 95

E-mail
hr@sbb.be

Website
https://www.sbbjobs.be/vacatures/lanaken/junior-dossierbeheerderaccountant