Junior dossierbeheerder/accountant te Zwevegem


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
SBB Accountants & Adviseurs is het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen met ruim 30 kantoren en meer dan 460 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 22.000 ondernemers, vrije beroepen en vzw's, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben sterke ambities om te groeien en zoeken voortdurend nieuw talent om dit te realiseren. Wij bieden een job in je regio en zetten in op leer- en ontwikkelingskansen. Zo investeren wij voluit in onze huidige en nieuwe collega's.

Omschrijving job
Als junior dossierbeheerder zorg je enerzijds voor de technische voorbereiding en afwerking van klantendossiers: het voeren, bijhouden en afsluiten van de boekhouding, het voorbereiden van fiscale en parafiscale aangiften en het op punt stellen van administratieve dossiers die de klanten ons toevertrouwen. Anderzijds werk je zelfstandig eigen kleinere dossiers af die je dan ook bespreekt met de klant en je werkt actief mee aan de verdere uitbouw van ons kantoor te Zwevegem.

Op termijn kan je uiteraard doorgroeien naar een functie als senior dossierbeheerder, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen dossiers.


Profiel
- Je bent in het bezit van een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of je hebt een masterdiploma in een economische richting.
- Je hebt zo'n 3 jaar ervaring in een accountantskantoor.
- Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden.
- Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld, en houdt ervan om klanten te adviseren.
- Je bent een echte teamplayer.


Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
West-Vlaanderen

Gemeente
Zwevegem

Contactpersoon
Elke Verbruggen

Tel
016 24 64 94

E-mail
hr@sbb.be

Website
www.sbbjobs.be/vacatures/zwevegem/junior-dossierbeheerderaccountant