Supervisor Accountancy


Firma
Grant Thornton Accountants & Belastingconsulenten

Omschrijving firma
Grant Thornton in België is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim 42.000 professionals in meer dan 130 landen.

In België heeft Grant Thornton zes vestigingen (Antwerpen, Brussel, Doornik, Gent, Hasselt, Turnhout) waar een 175-tal specialisten de klanten kunnen bijstaan en adviseren. De sterkte van Grant Thornton zit erin dat de expertise, internationale kennis en ervaring van de professionals wordt omgezet in verstaanbare taal voor de klanten. Grant Thornton zorgt ervoor dat de klant begrijpt op welke manier zijn bedrijf kan groeien en concurrentieel kan blijven in het steeds veranderende economische en maatschappelijke speelveld. Bedrijfsleiders vinden bij Grant Thornton gepersonaliseerd advies op maat van hun zaak, en dit vanuit een resultaatgedreven mentaliteit.

Een groeiende, dynamische organisatie, daar kies je voor bij Grant Thornton. Je krijgt de kans om te werken voor grote en kleine ondernemingen in verschillende sectoren.

Je kiest om je te engageren. Al onze medewerkers, van juniors staff tot partners zijn één voor één actief betrokken. Ze begrijpen dat ieders input van belang is en bijdraagt tot de oplossing die we aan onze klanten voorstellen.

Je kiest voor een organisatie die zich naar jou en je groei toe engageert. Om je verder te ontwikkelen zijn trainingen en opleidingen belangrijk. We zijn er erg mee begaan dat je meer verantwoordelijkheid opneemt en groeit binnen je carrière. We luisteren naar jou en zorgen ervoor dat je op jouw tempo de volgende stappen in je loopbaan kan zetten.


Omschrijving job
Binnen een team van specialisten werk je mee aan diverse deelaspecten van boekhoudkundige en fiscale dienstverlening. Je functie impliceert onder meer:

- Begeleiden van cliënten, het opstellen van tussentijdse staten en (jaar)rapporten, zowel voor de Belgische middelgrote onderneming als voor internationaal cliënteel

- Begeleiden van de boekhouding van verschillende soorten ondernemingen, intern en/of extern, opmaken van BTW en fiscale aangiftes alsook het bijwonen van belastingcontroles

- Opstellen van en adviseren over business plannen, budgetten en cashbeheer

- Expertise opbouwen, advies verlenen aan en toegevoegde waarde creëren voor de klant

- Ondersteuning van de manager en begeleiden van junior medewerkers


Profiel
- Je behaalde een Bachelor of Master Accountancy-Fiscaliteit

- Je hebt 4 tot 5 jaar relevante ervaring in een Accountantskantoor

- Je hebt een zeer goede, professionele kennis Nederlands en Engels en een goede mondelinge en schriftelijke kennis van Frans

- Je beschikt over een sterke zin voor verantwoordelijkheid en streeft steeds naar een goede klantenservice, door resultaats- en oplossingsgericht te denken

- Je hebt een passie voor cijfers

- Een overzicht hebben over het gehele klantendossier is voor jou een must

- Je bent zeer leergierig en je beschikt over een snel leervermogen met het oog op een verdere ontwikkeling (stage IAB)

- Je beschikt over een gestructureerde vakkennis en je bent communicatief in je relaties met klanten en collega’s


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Berchem

Contactpersoon
Evi Desmet

Tel
03 235 66 66

E-mail
jobs@be.gt.com

Website
www.grantthornton.be

Bestand
Vacature - Manager accountancy ANT.docx