Terug naar overzichtHoe vertaal je een businessidee naar een doordacht financieel plan?

29/1/2021

 

Je herkent het vast wel. Een enthousiaste starter met een fantastisch idee. Die starter komt bij je langs met de vraag om het financiële luik van het plan te maken. Een geslaagd businessplan is meer dan een idee en wat cijfertjes. Een écht businessplan helpt om doordacht aan de slag te gaan met de start van een onderneming.

Voor een geslaagd businessplan zijn er drie elementen nodig:

  • een enthousiaste ondernemer met een idee
  • vertaald in een duidelijk plan
  • en onderbouwd met cijfers.

Elke starter is enthousiast over zijn/haar idee. Het idee op papier zetten is vaak moeilijk voor een starter. Alles op papier zetten werkt: je ordent je gedachten, je krijgt een overzicht en je kan gestructureerd om input vragen. Als vertrouwenspartner van je klant kan jij de starter hierbij helpen.

Wij nodigen je uit voor een gratis webinar waarin je nieuwe technieken leert om het businessidee van de starter te vertalen naar een doordacht businessplan. Gaandeweg leer je welke tools je hierin kunnen ondersteunen.

 

Op di 9/2 om 16u30 of do 11/2 om 11u30 nemen Dominique en Kristel je mee in de wereld van het startersadvies.

Als mentor van ondernemers en cijferberoepers ervaart Dominique elke dag de kracht van het Business Model Canvas. Het BMC helpt je om de juiste vragen te stellen en om het idee van je starter vorm te geven. Want elke ondernemer met een goed businessidee verdient een doordacht businessplan, dat je kan neerschrijven op één A4-tje.

Daarna neemt Kristel van Intellifin je mee naar het startersplan, een tool om een professioneel financieel plan op te stellen. Want accountants verdienen een gebruikersvriendelijke en tijdbesparende tool om de starter een doordacht financieel plan aan te leveren.

Ben jij klaar om je startersadvies een boost te geven?

Schrijf je nu in voor één van de twee sessies van dit gratis webinar.

 

PS: Past het moment van de webinars niet voor jou?
Schrijf je dan ook in. Na afloop ontvang je de opname van het webinar in je mailbox en kijk je op een moment dat voor jou past.

 

Genkersteenweg 388 - 3500 Hasselt

+32 (0) 11 45 44 15 - info@intellifin.be

www.intellifin.be