Terug naar overzichtDe vernieuwde Billit-app: inzicht in je financiële situatie, waar je ook bent.

23/10/2020

Inzicht in je bedrijf, ook onderweg, dankzij de Billit-app!

De Billit-app is het mobiele broertje van het Billit-platform. Aanvankelijk was de app vooral een verlengstuk van de snelle invoer waarmee je onderweg bonnetjes en facturen kon inscannen.

Ondertussen hebben de ontwikkelaars bij Billit niet stilgezeten. De nieuwste release van de Billit-app brengt dan ook een hele reeks nieuwe features van het platform naar je smartphone. Zo kan je nu zowel inkomende als uitgaande facturen raadplegen en downloaden in pdf-formaat op je smartphone. Op het vernieuwde dashboard krijg je een overzicht van je rekeningstanden, een grafiek met openstaande inkomende en uitgaande facturen en een overzicht van de financiële situatie van je bedrijf. Ook je banktransacties, niet-ubl-documenten, leveranciers en klanten zijn vanaf nu raadpleegbaar in de app. Bovendien kun je klanten en leveranciers nu ook bellen of mailen vanuit de app. Je kunt hun gegevens ook aanpassen vanuit de app.

Maar daar blijft het niet bij. De komende tijd worden meer en meer features van het Bilit-platform aan de app toegevoegd. Zo moet de app in de toekomst uitgroeien tot een volwaardige mobiele versie van het Billit-platform. Want ondernemen, dat doe je niet alleen van achter je bureau.

Alle info over de vernieuwde app vind je op https://www.billit.be/nl/diensten/billit-app/. De app downloaden doe je op je smartphone vanuit de Google Play Store of de Apple App Store.