Terug naar overzichtHoe kan je als boekhouder nog meer tijd winnen?

25/9/2020

 

         Boekhouders die met Octopus werken zijn boekhouders die kiezen voor digitalisatie en automatisatie. Dankzij de nieuwe updates besparen ze nóg meer tijd.

 

Op 8 september bracht Octopus Accountancy Software een nieuwe update uit. Dankzij deze septemberupdates winnen boekhouders en ondernemers die met deze software werken ineens heel wat tijd. Wat verandert er? In een notendop:

  • Met deze nieuwe versie kan je in bulk op een automatische manier elektronische verkoopfacturen importeren. Zo voegt Octopus nog maar eens een extra mogelijkheid toe om elektronisch documenten te importeren. Hoe meer elektronisch verloopt, hoe meer tijd de boekhouder bespaart.
  • Boekhouders kunnen nu ook gemakkelijker berekenen hoe ze de investeringen van hun klanten optimaliseren dankzij de implementatie van de investeringsaftrek. Met deze aanvulling en de integratie van autofiscaliteit eerder dit jaar onderscheidt Octopus zich als een volwaardig boekhoudpakket.
  • Eenvoudig en snel kleine bedragen wegboeken? Stel gewoon een maximum bedrag in en selecteer op welke leveranciers of klanten dit van toepassing is. 
  • Verder zijn er een aantal features toegevoegd die het filteren en selecteren vergemakkelijken. Denk aan een uitgebreide filter in de aankoop-en verkoopdagboeken. Ook kan je gemakkelijk switchen tussen weergave beroepsbeperking bij eenmanszaken. Zo optimaliseer je jouw advies in een handomdraai.
  • Een heel waardevolle feature is dat documentherkenning voortaan (onbeperkt!) gratis is. Octopus wilt documentherkenning voor iedereen en gelooft erin dat we in de toekomst alleen nog maar met elektronische documenten zullen werken.

 

Als je hier al geen tijd mee kunt uitsparen? Om deze features zo efficiënt mogelijk in te zetten organiseerde Octopus een webinar. Deze kan je opnieuw bekijken als je er niet bij was: bekijk de webinar.

Om steeds op de hoogte te blijven is het een goed idee om je in te schrijven op de nieuwsbrief of om hen te volgen op linkedin of Facebook.

Wij zijn alvast benieuwd naar wat Octopus in februari als nieuwe features voorstelt!