Terug naar overzichtE-facturatieleider Billit lanceert nieuwe toepassingen

12/6/2020
 
Nieuwe features bij Billit, marktleider in e-facturatie
 
Al enkele jaren is Billit actief op de markt van e-facturatie. Meer nog, momenteel is het de grootste verzender van digitale facturen in ons land. Het beschikt daarvoor over een handig softwarepakket dat populair is bij boekhouders én ondernemers. Niet verwonderlijk, want de tool beschikt over heel wat handige functies die boekhouden sterk vereenvoudigen.
 
Het pakket van Billit evolueert elke dag.
Zo kon Billit onlangs haar handige app upgraden en kan de ondernemer nu moeiteloos parkeertickets, restaurantbonnen of kassarekeningen gebundeld inscannen én meteen inboeken onder de juiste categorie uitgaven in zijn boekhouding.
Een extra gemak, ook voor de boekhouder. Het inboeken gebeurt automatisch én de accountant moet zijn klant niet eindeloos blijven aansporen om zijn bonnetjes binnen te brengen. Als accountant kun je zelf kiezen om de bonnetjes te groeperen per betaalmiddel of per categorie.
 
Niet alleen worden er steeds nieuwe functionaliteiten bij geprogrammeerd; Billit gaat ook samenwerkingen aan met interessante spelers op de markt.
 
Zo kan de Billit-gebruiker nu ook tegen een voordelig tarief een verzekering nemen tegen wanbetalers. Euler Hermes, een product van de Allianz-groep, zorgt niet alleen voor incasso bij probleembetalers, als het fout loopt zorgt Euler Hermes toch voor de betaling van uw geleverde prestaties.
 
Met deze nieuwe samenwerking ontpopt Billit zich nog meer tot spilfiguur in de wereld van de digitale facturatie. Meer info over de samenwerking tussen Billit en Euler Hermes vind je hier.