Terug naar overzichtMeer dan 30.000 actieve dossiers op ClearFacts

24/4/2020
 
ClearFacts, het samenwerkingsplatform voor de accountant en zijn klanten, heeft in de afgelopen weken de belangrijke mijlpaal van 30.000 actieve dossiers behaald. Dat gebeurde ongeveer 6 maanden nadat de 20.000 dossiers werden overschreden.
 
De stijgende trend was in januari en februari al aanwezig, maar werd duidelijk aangezwengeld door de COVID-19 crisis. Eind maart en begin april werden er maar liefst 1.000 dossiers per week geactiveerd.
 
Deze stijging komt er dankzij een combinatie van enerzijds nieuwe accountantskantoren die gebruik maken van ClearFacts om beter samen te werken met hun ondernemers & kmo’s; en anderzijds een verhoogd aantal dossiers bij de accountantskantoren die al langer met ClearFacts aan de slag zijn.
 
Uiteraard wordt de cloud-infrastructuur van ClearFacts constant aangepast om het groter volume aan klanten en documenten aan te kunnen. Deze maand wordt de kaap van 1.000.000 verwerkte facturen per maand overschreden. Dat wil zeggen dat er deze maand meer dan 1.000.000 boekingen worden gedaan in Adsolut, Exact Online, Expert/M, Sage Bob, Winbooks en Wings.
 
Daarnaast wordt ook het ClearFacts-team uitgebreid. Eerstdaags worden er weer nieuwe vacatures open gezet in alle ClearFacts teams.
 
Tot slot zitten ook de ClearFacts partners niet stil, en zijn we trots om NumNum, Smoall, en MyFact te verwelkomen als nieuwe facturatieplatformen die rechtstreeks koppelen met de ClearFacts API.