Terug naar overzichtLaatste plaatsen voor Taxville On Tour van Wolters Kluwer

6/3/2020

 

Nog even en dan trekt de Taxville On Tour-karavaan van Wolters Kluwer zich op gang. Het event, georganiseerd op maat van accountants en belastingconsulenten, vindt plaats op drie locaties in Vlaanderen: Gent (17/03), Hasselt (24/03) en Antwerpen (26/03). Wil u er nog bij zijn? Snel zijn is de boodschap!

Concrete oplossingen om klantgerichter te werken

Als accountant bent u steeds op zoek naar tools en strategieën om uw klanten gerichter en beter te helpen. Zowel op operationeel als adviserend niveau. Op Taxville On Tour presenteert Wolters Kluwer een aantal van die concrete oplossingen. Daarnaast reiken interne en externe experts concrete kennis en vaardigheden aan om uw job als accountant én businesspartner van uw klanten optimaal in te vullen.
 

“Wolters Kluwer: partner van accountants en fiscalisten”

“Marktonderzoek en dagelijks contact met onze klanten leren dat accountants en belastingconsulenten meer dan ooit nood hebben aan tools en strategieën die hen toestaan efficiënter en klantgerichter te werken”, legt Ronny De Goedt van Wolters Kluwer Tax & Accounting uit. “Er komt heel wat op hen af de komende jaren: de technologie is in volle ontwikkeling, de wetgeving wordt complexer en ondernemers hebben hogere verwachtingen. Als partner van accountants en fiscalisten is het onze taak hen daarin bij te staan.”
 

Inschrijven?

Wil u erbij zijn? Schrijf hier in