Terug naar overzichtWolters Kluwer nodigt uit: Taxville On Tour

14/2/2020

 

 

 
 
Staan klantgerichtheid, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling hoog op uw prioriteitenlijst in 2020? Hebt u ambitieuze plannen met uw kantoor? En wil u méé zijn met de laatste ontwikkelingen in uw sector? Dan is Taxville On Tour een must!
 
Taxville On Tour is de opvolger van Taxville, een evenement georganiseerd door Wolters Kluwer op maat van accountants en belastingconsulenten. U dus.
 

Waarom ‘On Tour’?

Omdat Taxville eropuit trekt. We komen naar u toe: op drie verschillende datums en drie verschillende locaties in Vlaanderen.
 
  • 17 maart, Ghelamco Arena Gent
  • 24 maart, KAAI16 Hasselt
  • 26 maart, J&M Catering Venue Schelle
 
Niet 1 Taxville, maar 3! Elk evenement kent een gelijkaardig verloop en behandelt dezelfde topics. U kiest zelf welke datum en locatie u het best schikken.
 

Waarom moet ik gaan?

Omdat Taxville On Tour de strafste experts uit uw sector aan het woord laat. Zo komt u meer te weten over de nieuwe autofiscaliteit en de gewijzigde minimumvereisten van een financieel plan. U leert helder communiceren over cijfers én u krijgt een voorsmaakje van onze nieuwste tools.
 
Bovendien is Taxville On Tour gratis (inclusief drank en walking dinner!). En voor de twijfelaars: het evenement is door het ITAA erkend als permanente vorming. Wie komt, ontvangt dus een attest.
 

Hoe kan ik inschrijven?

Bezoek taxville.be en meldt u aan voor het evenement van uw keuze.