Terug naar overzichtDé vragen die elke accountant zich in 2020 moet stellen ...

18/12/2019

 

 

Wat zijn de topprioriteiten in 2020? Hoe ver staan accountants met hun digitale transformatie? Wat brengt de toekomst voor de accountantskantoren, en hoe de toekomst vandaag al voorbereiden? Zullen de businessmodellen ingrijpend veranderen? … Maar ook, wat vinden collega’s (zaakvoerders en medewerkers) positief in hun job en wat werkt motiverend voor de medewerkers? …

 

Neem deel aan de Tax & Finance TrendCatcher, een enquête voor zaakvoerders en medewerkers van accountantskantoren, en ontdek waar het allemaal om draait in 2020.

Vul nu de Tax & Finance TrendCatcher in

We delen de resultaten van de enquête met u!

U maakt kans op mooie prijzen.

Waarom meedoen? 

*   U ontvangt na afloop alle resultaten in uw mailbox en bent dus meteen op de hoogte van de belangrijkste trends in tax, accountancy en finance. 

*   U ontdekt hoe collega’s in uw vakgebied de toekomst zien en vandaag al voorbereiden.

*   U maakt kans op een van de 20 gratis webinars (on-demand) t.w.v. 75 euro uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Fiscaal Informatief, of een van de 5 Bongo-bonnen Michelin Sterrenrestaurants t.w.v. 149,90€.

 

Bent u zaakvoerder van een accountantskantoor? Bezorg deze enquête dan ook zeker aan uw medewerkers.

Uiteraard gaan we strikt vertrouwelijk om met uw gegevens. Bedankt voor uw deelname.

 

Met vriendelijke groeten,

TAX-team Wolters Kluwer Belgium

 

 

 

PS: De Tax & Finance TrendCatcher is een initiatief van Wolters Kluwer en wordt wetenschappelijk begeleid door IVOX, een onafhankelijk bureau voor marktonderzoek.