Terug naar overzichtClearFacts: Een blik op de cijfers

8/11/2019

 

Elk kwartaal analyseert ook ClearFacts de cijfers, om na te kijken waar nog verbeterd en bijgestuurd kan worden. Dit gaat dan niet over boekhoudkundige cijfers maar over inzicht in de gebruikte boekhoudsoftware, piekuren, de populairste uploadkanalen, …

Zo maken er ondertussen meer dan 20.000 ondernemingen en éénmanszaken gebruik van ClearFacts om efficiënt samen te werken met hun accountant. 

Tijdens de afgelopen kwartaalaangifte resulteerde dit in de verwerking van meer dan 1 miljoen documenten. Een record!

Deze facturen en documenten komen niet enkel uit België. Zo staan de Verenigde Staten op de 3de plaats. En ook China bevindt zich nog in de top 10 van de landen, die de meeste facturen aanleveren op het ClearFacts platform. Mogelijke reden hiervoor is, dat zowel het platform als de mobiele app, beschikbaar zijn in 4 talen (NL, FR, EN, DU).

De ClearFacts mobiele app (iOS & Android) is dan ook een sterke groeier. Deze werd ondertussen al meer dan 5.000 keer gedownload. Ondernemingen kunnen hier niet enkel bonnetjes mee fotograferen en doorsturen, ze hebben ook toegang tot hun volledig documentenarchief, verrijkt met info uit de boekhouding.

Interesse? Ontdek meer informatie op www.clearfacts.be of bezoek stand E04 op Forum for the Future.