Terug naar overzichtClearFacts pakt uit met een volledig vernieuwde website!

5/7/2019

 

 

Bij ClearFacts draait alles rond samenwerken. Deze samenwerking vormt dan ook de rode draad doorheen de compleet vernieuwde website.

Als gespecialiseerd platform voor de boekhouder/accountant, integreert ClearFacts met meerdere boekhoudpakketten (WinBooks, Exact Online, Expert/M, Sage BOB, Adsolut en Wings).

De focus ligt niet enkel op de boekhouder maar ook op de ondernemer. Een succesvol platform met klantenportaal dient namelijk meerwaarde te bieden aan alle partijen.

Het oplaadplatform biedt 7 verschillende mogelijkheden om snel en eenvoudig aankoop-, verkoopfacturen en andere documenten naar de boekhouder door te sturen.

Op de ontvangen facturen wordt een tekstherkenning toegepast, meteen aangevuld met een boekingsvoorstel, gebaseerd op de historiek vanuit de boekhouding. De boekhouder dient enkel nog te valideren. De ClearFacts connectoren zorgen vervolgens voor een naadloze, bidirectionele synchronisatie met de gekoppelde boekhoudsoftware.

De ondernemer, langs zijn kant, beschikt over een online inzage in zijn verwerkte boekhouding en zijn financiële gegevens. Hij houdt de vinger aan de pols dankzij handige overzichten van de openstaande klanten en leveranciers. Checkt de betaalstatus en bereidt betalingen voor via SEPA of QR-code. Met de mobiele app kan hij niet enkel bonnetjes doorsturen maar heeft hij ook toegang tot zijn volledig documentenarchief. Wederom verrijkt met info uit de boekhouding.

Interesse? Ontdek bijkomende voordelen via www.clearfacts.be, lees onze klantgetuigenissen  en vraag een demo aan.