Terug naar overzichtHallelujah, wat een sfeer, wat een enthousiasme!

14/6/2019

 

 

Stilaan begint het een jaarlijkse traditie te worden: Yuki zet haar partners in de bloemetjes op het Yuki Gala. Het is voor zowel team Yuki als alle Yuki Partners het ideale moment om afgelopen successen te vieren én vooruit te kijken naar de toekomst.

Yuki Gala

De Yuki accountants, aka de Yuki partners, zijn haar grootste troef. Daarom vindt Yuki het belangrijk om haar partners in de bloemetjes te zetten, en (ondanks haar groei) het persoonlijke contact te behouden.

Maar Team Yuki zou Team Yuki niet zijn als ze het net niet een tikkeltje anders deden. Daarom trakteerden ze hun partners dit jaar op een speciale avond in een charmante kerk in hartje Antwerpen. En Hallelujah, wat een sfeer! Dit jaar deelden ze dan ook geen awards uit, maar de 7 deugden van Yuki.

Psst, geen zin om heel dit artikel te lezen? Bekijk dan hier de aftermovie.

Met trots stelt Yuki de winnaars voor:

Fast Growing

De snelste groeier dit jaar was kantoor Tudors. Zij begonnen nog maar enkele maanden geleden met Yuki, maar namen direct een grote sprong richting de toekomst. Proficiat!

 

Customer Intimacy

Voor Yuki Partners zijn hun ondernemers het allerbelangrijkste, en dat ze er alles aan doen op ze Happy te maken. Daarom zetten ze ook de partners met de hoogste klantentevredenheid in de kijker met de Customer Intimacy award. Gefeliciteerd, HB Accountants!

Product Leadership

Cobofisk stond vorig jaar al eens op het podium om een award in ontvangst te nemen, en ook dit jaar bewijzen ze nogmaals dat ze nog steeds sterk gaan! Proficiat! Volgend jaar weer op het podium? 😉

 

 

    Miss & Mister Yuki
Sinds vorig jaar zetten we ook twee Yuki Heroes in de bloemetjes. Echte Yuki ambassadeurs die passie en liefde voor hun job hebben én een ongelooflijke Yuki drive bezitten. Proficiat Annelies Appeltans van Meekers en Jevgeniy Kulchinov van Bofidi! Jullie mogen jezelf een jaar lang Miss en Mister Yuki noemen.
   

Spotlight

Zoals iedereen weet verandert het beroep van accountant continue. Dankzij de slimme software van Yuki daalt het repetitieve werk en krijgen accountants meer tijd voor de zaken die er écht toe doen: advies geven en ondernemers bijstaan in de groei van hun bedrijf. Dat betekent ook dat ze zich anders gaan moeten positioneren in de markt, en daarvoor is marketing nodig! Steeds meer van de Yuki Partners geloven in de toekomst en  investeren hierin. Daarom reikte Yuki voor de eerste keer ooit Spotlight award uit. Proficiat aan L.G. & Associates!

Operational Excellence

De hoofdprijs is telkens een speciaal moment, het was dan ook Ellen Sano- Managing Director Yuki- die deze award uitreikte. De award staat voor een uitmuntendheid op alle vlakken: digitalisering, automatisering, klantentevredenheid,… .Het is dan ook niet verwonderlijk dat kantoor Ge-Fibo, dat dit jaar maar liefst drie keer genomineerd was, de hoofdprijs in ontvangst mocht nemen. Proficiat, jullie hebben het dubbel en dik verdiend!

 

Wil je nog eens een volledig overzicht van de avond? Bekijk dan hier zeker de aftermovie!

Ben jij er volgend jaar ook bij?😉

Feestelijke groeten,

Team Yuki