Terug naar overzichtBillit lanceert handige gratis boekhoudapp

10/5/2019
 
Hoe vaak krijgen we geen papieren stukken die we moeten bijhouden, inscannen of kopiëren om ze vervolgens aan onze boekhouder te bezorgen?
Het vraagt heel veel focus en zelfdiscipline om alles nauwgezet bij te houden, want we worden dagelijks opgeslorpt door tal van praktische zaken.
 
Om toe te laten dat je altijd en overal je boekhouding kan bijhouden, lanceerde Billit onlangs een eigen handige app.

Die zorgt ervoor dat rekeningen door het nemen van een simpele foto meteen ingescand en geboekt worden. En dat je elk moment van de dag je boekhouding kan consulteren.
Gedaan dus met het maandelijks bij elkaar harken van kleine kassatickets; één simpele foto met je smartphone volstaat om alles meteen te boeken.
 
Op die manier brengt Billit digitaal boekhouden en factureren weer een stapje dichter bij de ondernemer. Want dat het boekhoudlandschap digitaler en digitaler wordt, daar bestaat al lang geen twijfel meer over.
 
De Belgische startup Billit legt zich toe op e-facturatie en digitaal boekhouden.
De afgelopen jaren verwierf het een leidende positie in ons land.
Met meer dan 150.000 stuks per maand schrijft Billit intussen het grootste aantal e-facturen uit en faciliteert het meer dan 6000 ondernemers in de digitalisering van hun boekhouding.
 
Dat is ook de Europese Unie niet ontgaan met wie nu een pilootproject loopt om via de elektronische identiteitskaart overal in Europa veilig en digitaal te boekhouden.
 
En nu is er dus de handige app, gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de iTunes-store. Probeer hem uit, praat erover met je boekhouder en je zal zien dat de digitale wereld je sterk kan ontzorgen!
 
Meer info
http://www.billit.be/
 
Check: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.billit.mobile of https://itunes.apple.com/be/app/billit/id1446535564?mt=8&ign-mpt=uo%3D4