Terug naar overzichtKeynote Ellen Sano: Hoe geeft technologie ons ons meest waardevolle bezit tijd terug?

19/11/2018

Je houdt van je baan omdat je je klanten zowel financieel als strategisch kunt adviseren, maar je hebt niet genoeg tijd om het te doen omdat je nog steeds btw-aangiften invult of Excelbestanden moet kopiëren? Wat zou je zeggen als ik je zou vertellen dat door tijd te maken voor technologie, je in ruil daarvoor nóg meer tijd zou krijgen?


Boekhoudkantoor Mijnboekhouder.eu ging op zoek naar een digitaal platform om meer te doen op minder tijd. Hoe? Dat leggen ze in onderstaand filmpje uit.

                                                    

 

Ook voor Ellen Sano, 29 jaar en Managing Director van 32 Yukianen, is tijd haar meest kostbare bezit. Afgelopen jaren ging ze dan ook op zoek naar de meest efficiënte manier om haar tijd te gebruiken. Ellen: “Digitalisering heeft vaak de negatieve connotatie dat mensen langzaam maar zeker in machines veranderen. We vergroeien met onze smartphone en omringen ons steeds meer met technologie. Ik zie het net omgekeerd: dankzij nieuwe technologieën kunnen mensen vervelende taken automatiseren en houden ze meer tijd over om van het leven te genieten. Technologie creëert ruimte voor de dingen die er écht toe doen.”

Wil je weten wat Ellen hier meer over heeft te zeggen? Kom dan luisteren naar haar talk donderdag om 13u30 Zaal Roma, of kom haar en haar team bezoeken op de Yuki-stand.