Terug naar overzichtSpeeddaten met een expert op het Forum for the Future op 22/11

12/11/2018
                                                                   

Komt u naar het Forum For the Future op 22 november in Brussels Expo? En zit u met een prangende vraag omtrent fiscaliteit, de btw-aangifte, de vennootschaps- of de personenbelasting? Schrijf u dan zeker in voor een speeddate met één van onze 6 experts.

Jef Wellens

Jef Wellens is fiscaal jurist bij Wolters Kluwer, gespecialiseerd in de personenbelasting.

Gladys Cristiaensen

Gladys Cristiaensen is executive manager Tax & Legal bij KPMG Belastingconsulenten. Gladys heeft een ruime ervaring in btw-adviesverlening inzake Belgische en Europese btw-reglementering.

Roel Van Hemelen

Roel Van Hemelen is belastingconsulent. Roel is medeoprichter en partner bij TaxQuest, een fiscaal advieskantoor dat helder en praktisch advies op maat geeft. Zijn specialisatie? De vennootschapsbelasting.

Lien Van der Vurst

Lien Van Der Vurst is fiscalist. Na enkele jaren praktijkervaring te hebben opgedaan bij verschillende accountantskantoren, ging ze aan de slag op de fiscale redactie van Wolters Kluwer. Voor uw vragen rond btw en vennootschapsbelasting kan u bij haar terecht.

Maurice De Mey

Maurice De Mey is belastingconsulent en topspecialist personenbelasting. Hij was jarenlang Tax Director HR bij BNP Paribas/Fortis.

Koen Janssens

Koen Janssens is belastingconsulent. Bij Wolters Kluwer werkt hij als tax expert op de fiscale redactie. Sinds meer dan 20 jaar is hij hoofdredacteur van de toonaangevende nieuwsbrief Fiscale Actualiteit, waarvoor hij ook wekelijkse bijdragen schrijft over alle takken van de fiscaliteit en aanverwante disciplines zoals het boekhoudrecht.

 

Benieuwd of u een match vormt met één van deze topexperts? Schrijf u dan hier in voor een tête-à-tête op Forum for the Future!