Terug naar overzichtHet Zoomit-team komt bij CodaBox: een integratie voor steeds innovatievere oplossingen

12/1/2018
                                                    

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel: vanaf 1 januari 2018 wordt Zoomit Business Unit volledig geïntegreerd in CodaBox nv.

Met deze integratie zullen we nog innovatievere oplossingen kunnen aanbieden voor boekhouders, hun klanten en softwareontwikkelaars. Deze oplossingen zullen de uitwisseling van elektronische documenten vereenvoudigen en bijdragen tot een verbetering van de financiële stromen. Gedeelde waarden in het DNA van Zoomit en CodaBox.

Na de lancering van de functionaliteit “Kopie naar de boekhouder” vorige zomer (momenteel in test bij een honderdtal boekhoudkantoren), is deze transfert een nieuwe belangrijke fase in de Alliantie tussen Zoomit en CodaBox.
 
Meer dan 50 mensen tot uw dienst

Deze keer gaan we nog wat verder in de samenwerking tussen de twee entiteiten. We zijn verheugd en fier om 16 nieuwe collega’s te verwelkomen bij CodaBox.

U kunt voortaan dus rekenen op de expertise van meer dan 50 medewerkers om u te helpen de diensten te verbeteren die u uw klanten aanbiedt.
 
Wat verandert er voor u?

Praktisch verandert er niets: uw contactpersonen blijven dezelfde. En u kunt uiteraard rekenen op ons supportteam dat elke dag voor u klaar staat.

We zijn meer dan ooit overtuigd dat de Alliantie tussen Zoomit en CodaBox onze horizon kan verbreden, om steeds performantere en innovatievere producten en diensten aan te bieden aan u en uw gebruikers. De toekomst is vandaag!

Het hele CodaBox team bedankt u nogmaals voor het vertrouwen en wenst u het allerbeste toe in 2018.

Hebt u vragen over de integratie van Zoomit bij CodaBox? Aarzel niet om ons te contacteren via info@codabox.com.