Terug naar overzichtForum for the Future: 2 dagen voor de prijs van 1!

15/11/2017

 

Het Forum for the Future loopt dit jaar over 2 dagen: woensdag 22/11 vanaf 12u en donderdag 23/11 vanaf 8u.  Wilt u uw kans vergroten om uw kennis bij te schaven, u te informeren over de meest recente technologie voor uw kantoor en te netwerken, schrijf dan in voor beide dagen.  

Het Forum opent de deuren op woensdag 22/11 om 12u. Vanaf dan bent u welkom bij de vele standhouders in Paleis 7 van de Heizel, en kan u reeds tal van interessante seminaries meepikken in een relatief rustige sfeer.  U kan meteen ook inschrijven voor de openingzitting om 18u én voor het aansluitende galadiner. Een prima gelegenheid tot netwerken!

Wilt u op 23/11 een vroege start maken om de drukte van het verkeer te vermijden, dan kan u reeds vanaf half 8 terecht voor een heerlijk ontbijt. De standhouders en sprekers zijn voor u op post vanaf 8u. Tijdig inschrijven voor de seminaries voor 23/11 is een must. En wilt u een aantal standhouders zeker spreken? Maak dan van de gelegenheid gebruik een afspraak met hen te maken. Op deze manier haalt u het maximum uit dit 2-daagse Forum.

Wij hopen van harte u te ontmoeten op 22 en 23/11!