Terug naar overzichtAdsolut vanaf nu onderdeel van Wolters Kluwer

6/9/2017

Wolters Kluwer Tax & Accounting in België heeft vrijdag 1 september de overname van Adsolut bekendgemaakt. Met de acquisitie verstevigt Wolters Kluwer zijn positie als marktleider in België in software voor accountants en boekhouders, en in het kmo-segment.

Voor Adsolut oprichter Marc Mommen, die net als zijn team de overstap maakt naar Wolters Kluwer, “is de expertise en sterkte van de groep Wolters Kluwer cruciaal om het potentieel van de Adsolut oplossing te realiseren. We kijken ernaar uit om onze klanten nog meer toegevoegde waarde te bieden.”

Adsolut is de voorbije jaren erkend als een van de snelst groeiende technologiebedrijven in de Deloitte Technology Fast 50. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2007 door Marc Mommen, heeft Adsolut een sterke reputatie uitgebouwd in accounting, ERP en practice management software.

“Met de acquisitie versterken we ons aanbod met cloud functionaliteiten en mobiele oplossingen”, zegt Ronny De Goedt, Managing director Wolters Kluwer Tax & Accounting in België. “Samen met Marc Mommen en het Adsolut team blijven we inzetten op innovatie om in te spelen op de behoeften van onze klanten. Bovendien kunnen we sneller een betere online samenwerking mogelijk maken tussen boekhouders/accountants enerzijds en kmo’s anderzijds.” 

De overname heeft in de praktijk geen impact voor de klanten van Adsolut. Zij kunnen hun vertrouwde oplossing blijven gebruiken en kunnen zoals steeds terecht bij ons team.  

Met vragen kan u hier terecht.